2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شغل ازاد سم فروشی بد نیست خداروشکر فقط میگه هر چی درمیاریم باز باید جنسا رو گرونتر بخریم🙁

بابامم مغازه داره هربار که جنساشو میفروشه بعد دوبرابر باید همونو بخره واقعا ناراحت میشم براش با اینکه دارن ولی سخته اینجوری

صداقت نعمتی بسیار ارزشمند است، انتظارش را از مردم بی ارزش نداشته باش
نظامیه...حقوقشم نزدیک۷تومن ن والااصلاراضی نیستم...بخاطر پولش نیستا بخاطر دوری و عذابیه ک دارم با دخ ...

بنظرتون هفت تمن واسه شروع یه زندگی خوبه؟ پسری که تازه میخاد زن بگیره 

بابامم مغازه داره هربار که جنساشو میفروشه بعد دوبرابر باید همونو بخره واقعا ناراحت میشم براش با اینک ...

بهش میگم پس انداز کن بتونیم جایی رو بخریم از خونه مادرش بلند شیم میگه ندارم فقط خورد و خوراکمون کفاف میده.😐 حالا همه فک میکنن ما زندگی لاکچری داریم.

ولی چه کنم دیگه بازم خداروشکر

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

نظامیه ...خدا رو شکر میگذره دیگه 

شیفت ...ماموریت ..دوری ....اینا داره دیگه 

حقوقشم که صاف میره اجاره خونه قسط 

باید بگذرونی 😇

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂

دعا کنید همسر منم کار خوب پیدا کنه

کار قبلیش منحل شد

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
بهش میگم پس انداز کن بتونیم جایی رو بخریم از خونه مادرش بلند شیم میگه ندارم فقط خورد و خوراکمون کفاف ...

بیچاره راس میگه واقعا سخته یکم دیگم تحمل کن خیلیا این وضعو دارن

صداقت نعمتی بسیار ارزشمند است، انتظارش را از مردم بی ارزش نداشته باش
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز