2777
2789
عنوان

شوهراتونو مثل من بار بیارید+اسکرین

1357 بازدید | 38 پست

خونه نیستم رفته همه چیزو تمیز کرده مرتب کرده داخل کابینتا ظرفشویی همه جا رو تمیز کرده و برق انداخته 

بعضی اوقات احساس میکنی داری به بن بست میرسی اگه خودتو باور داشته باشی نیاز به برگشتن نداری..دیوار رو میشکنی!

افرین🗡🗡🗡🗡

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا چشمت میکنن، طوری که فردا اخلاقش زیرو رو میشه😥😥😥

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩

کلکشه😊

جاست فور فان😆

اگر عشق در زندگی ات باشد...جای خالی خیلی چیزها برایت پُر میشود...اما اگر عشق نباشد...مهم نیست در زندگی ات چه چیزهایی داشته باشی...هرچه داشته باشی باز هم چیزی کم داری...

به پای هم پیر بشین🙏🏻 ولی گلم مگه شوهر و ما بار میاریم؟!این مادراشون و خانواده اس که به بار میاردشون! 

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!