2789
عنوان

امشب خالم بهم گفت کی میاد ترو بگیره با این قیافت

| مشاهده متن کامل بحث + 2771 بازدید | 144 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اسی خوبه خالت گفته .من نوجوونیام خودمو تو اینه میدیدم میگفتم دختر تو عمرن بری خونه شوهر تو همون سن دبیرستان همه دخترای همسنم خاستگار داشتن الا من ...از همه دخترای اقوام هم زودتر ازدواج کردم الانم خوشگل شدم روم باز شده .نمیگم ازهمه خوشکلترم ولی کمتر نیستم ..اصلا به اینچیزا فکر نکن

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
ما ی دختر همسایه داریم اصلا زیبا نیست  پولدارم نیستن یه پسره وکیله عاشقش شده بسیارم خوشگله تک ف ...

خوشبخت بشن.چه جوری اشناشدن؟ 

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
شوخی نبود عزیزم.

اتفاقا خوشحال باش همین ک کنایه زده بهت شوهر خوب میکنی مطمئن باش .من ی بار البته نگفتم تو فکرم بود ی بنده خدایی گفتم کی اینو میگیره ی بارم طلاق گرفته بود تازه فقط فکرشو کردم نگفتم بهش چنان شوهری کرد همه انگشت ب دهن هستن!!!!

ما ی دختر همسایه داریم اصلا زیبا نیست  پولدارم نیستن یه پسره وکیله عاشقش شده بسیارم خوشگله تک ف ...

شانس نیست که  

حالاما  

الهی ما همه بی چاره ایم و تنها تو چاره👆🩶