یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
جنسش بستگی داره مثلا تو یه شعبش جنس خیلی عالی دیدم یه کت جنس معمولی هم بود. قیمتش هم به نسبت بهت خوب ...
ارزون ترینو برداشتیم😂شوهرم هی میگفت این خوبه من گفتم نه اون خوبه نگاه قیمتش نگرده ودم اونی که من میگفتم ۵ تومن بود کتش اونی که گرفتیم ۲ و ۸۰۰ اصلا جالب نمیاد جنسش.
ارزون ترینو برداشتیم😂شوهرم هی میگفت این خوبه من گفتم نه اون خوبه نگاه قیمتش نگرده ودم اونی که من می ...
نه شعبه هاش فرق نداره جنس های داخل شعبه فرق داره. من همسرم کت و شلوارش رو میگیره یبار باهاش نرفتم جنس خیلی معمولی بهش داده بودن😑 اصولا مردا رو نباید تنها فرستاد خرید هر چی فروشنده بگه خوبه بی چون و چرا میخرن