2777
2789
عنوان

خانومای باردار بياين

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 38 پست
مثلا من ۵ سال پیش پیشه مادرشوهرم زندگی میکردم باردارشدم خوشحال شدم سقط شد ناراحت شدم (با همه ی هم سن ...

الحمدلله عزیزم خدا انشالله مشکلات حتی کوچيک ارو از بین ببره تو زندگیت آمين 

من بخاطر نسل و این مذخرفات نمیگم سلیقم پسره واقعا علاقه ب دختر ندارم خیلی ناراحتم اگه دختر بشه دعا کن توروخدا 

برای سلامتی نی نی ازتون تمنا دارم یه صلوات بفرستید
والا میگن خوشگل شدی ولی میترسم همش نشانه باشه توروخدا برام دعا کن تو روحدا قسمت میدم من شده آرزوم بچ ...

انشاالله هرچي صلاحته عزيزم،برات دعا ميكنم. من ديوونه ي دختر بودم ولي خداصلاح دونست پسر شد انشاالله بعديم دختر شه😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگی چطور قلب منم آروم بشه 

مثل من که الان رفتم سونو گفتن تو بطن چپ قلبش اکوژن هست . هر روز میگم خدایا سالم و صالح باشه هرچی میدی شکرت.تازه من بچه اولم دختره ولی سلامتی مهمتره ناشکری نکن

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست
الحمدلله عزیزم خدا انشالله مشکلات حتی کوچيک ارو از بین ببره تو زندگیت آمين  من بخاطر نسل و این ...

عزیزم ببخشیدا ولی دختر داشتن لیاقت میخواد

خدا به هرکسی دختر نمیده 

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد 😍🤰🏻تاپیک دورهمی مامانای آذر99

اسی جان انشالا ک نی نیت اول صحیح و سالم باشه دوم پسر منم دوست داشتم جنسیت نی نیم رو زودتر بدونم قبل انومالی ی بار رفتم سونوگرافی گفت ۹۰درصد پسره .علائمی ک داشتم میگن مربوط به پسره یکی این ک اصلا فرق نکردم کمی دماغم باد کرده یکی پوست دستم خشک شده و اصلا دلم چایی نمیخادشاید سه هفته یا دوهفته یک بار بخورم و خیلی فرز شدم 

خدا جونم شکرت عاشقتم ک ⁦😍❤️⁩⁦⁩مواظب عشقهای زندگیم باش😍⁦❤️⁩دوست دارم گل پسرمامان
یعنی من لیاقت ندارم دختر ندارم 😢😢😭

نه عزیزم 

از حرصم گفتم 😬

من واقعا وقتی میبینم به خانم جوون بین جنین دختر و پسر فرق میذاره عصبی میشم دست خودم نیست

وگرنه نی نیه خودمم پسره 😅

نه عزیزم  از حرصم گفتم 😬 من واقعا وقتی میبینم به خانم جوون بین جنین دختر و پسر فرق میذاره عص ...

پسر ودختر نداره .منم رو دومی همش میگفتم دختر بشه بعدا فهمیدم این ناشکری در درگاه خداوند.راضیم به امانتهای که بهم داده .شکر خدا .ولی دختر چراغ خونست 

پسر ودختر نداره .منم رو دومی همش میگفتم دختر بشه بعدا فهمیدم این ناشکری در درگاه خداوند.راضیم به اما ...

من تا یه دختر نیارم دست برنمیدارم 😅

میمونه تو دلم 😂

همینم حس میکردم دختره

تیکرمم صورتی بود اسمشم انتخاب کرده بودم

ولی دکتر گفت پسره

ولی خب واقعا قلبا برام فرقی نداره

اخه ادم چطور میتونه جگرگوششو دوست نداشته باشه

اینقدر تو همین سایت میبینی طرف ده سال دوازده سال داره میدوئه خدا یه بچه بهش بده بعد طرف به راحتی باردار میشه ولی میاد اینجوری ناشکری میکنه

من واقعا قلبم میگیره از دست اینا