2777
2789
عنوان

حاجت روایی برای #ازدواج💑👰

2469 بازدید | 270 پست

سلام دوستای گلم

نذر کردم به مدت ۴۰روز هر روز به نیت یه نفر سوره حشر برای #‍ گشایش_بخت هر نفر بخونم

لطفا شرایطشو بخون اگه تمایل داشتی اسمتو برام بنویس

۱.لطفا لطفا اسم بدین نگین اسم کاربریمو بگو چون واقعا اسم کاربری بعضیا مناسب نیست مثلا یکی کاربریش عدده من چی بگم!!!؟😐

۲.این تاپیک رو ذخیره کن هر وقت به امید خدا بختت باز شد تو مدت زمانی که من چله رو میخونم بهم خبر ازدواجتو بهم تا انگیزه بگیرم از دعایی که میکنم

۳.فقط فقط چهل نفر اسم بدین لطفا

۴.چله ام فقط به نیت گشایش_بخت# و ازدواج# لطفا برای این مورد اسم بدین

اگه متن رو کامل خوندی و قبولش داری بسم الله اسمتو برام بنویس👇

شروع چله ام ۱تیر و پایانش ۹مرداد

عاشق یک ریز توام                                                                       معجزه کن صبر مرا...💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ایشالله حاجت روا بشی میشه من سه نفر بگم

تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.

سلام ایشالله حاجت روا بشی میشه من سه نفر بگم

بگو گلم

عاشق یک ریز توام                                                                       معجزه کن صبر مرا...💫
مریم...

تاپیک ذخیره کن لطفا بختت باز شد تا ۹مرداد انشالله خبرم کن خوشحال میشم😍

معصومه 😍

تاپیک ذخیره کن لطفا بختت باز شد تا ۹مرداد انشالله خبرم کن خوشحال میشم😍

بگو گلم

مرسی ابجی  خیر از جوونیت ببینی رضا .خدیجه .فاطمه

تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.