2777
2789
عنوان

خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 20 پست

تو این فرصت هر چقدر میتونی با خدا خلوت کن.،صمیمی شو و عشقبازی کن.

غیر رو کنار بزن و با دلبر حقیقیِ خودت گرم باش.

بعد از مدتی هم روحیه ی خودت بهتر میشه،هم شرایطت تغییر میکنه.

این حال و روزِ خیلی هاست.

همه با هم تنهاییم.

اما به هر حال آدم ها میتونند حتی سختی ها رو برای خودشون تبدیل به یک فرصت کنند.

من از این فراغت پیش اومده ،سعی میکنم نهایت استفاده رو برای روحم بکنم.

همیشه اونقدر درگیر مادیات و کارهای روزمره بودم که خودِ واقعیم رو فراموش کرده بودم.

الان میرم و در دریای فضل خداوند شنا میکنم و لذت میبرم.با کمک استادم.

اگه دوست داشتی، وارد کانال تلگرام استاد شجاعی شو و تو هم استفاده کن.

آدرس کانالشون تو امضاء هست

یا علی

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی واسم تاثیرگذاربود،,😘

خوشحالم💜

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
تو این فرصت هر چقدر میتونی با خدا خلوت کن.،صمیمی شو و عشقبازی کن. غیر رو کنار بزن و با دلبر حقیق ...

ممنونم از شما..التماس دعا عزیزم.

السلام علیک یا بقیه الله ‌"عجل الله تعالی فرجه" به جمع مشق انتظار بپیوندید
منم یه ماهه زایمان کردم ، قبلشم بارداری و کرونا ..سختترین روزای زندگیمو میگذرونم،  حسرت بیرون ر ...

عزیزم قدم کوچولو مبارک..چه دلخوشی بهتر از نی نی!!!

السلام علیک یا بقیه الله ‌"عجل الله تعالی فرجه" به جمع مشق انتظار بپیوندید