2777
2789
عنوان

قهر یا بحث؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 34 پست

هیچ کدوم . ساکتشین تا هر دو طرف آروم شم . مغزشون کار کنه 😐😂

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 

ی عاتش بس چن دقیقه‌ای تا طرفین عاروم شن بعد ادامه منطقی بحث🙂

عآتـئـیـــــست                                       وقتی بم میگن عارزوهاتو بغل کن، من بغلتو عارزو میکنم دلبر جآن🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اون سعی میکنه چیزی نگه ولی من یکسره حرف میزنم😂

😂منم قبلا ول نمیکردم پونصد صفحه تایپ میکردم میفرستادم بعد دیدم هم قهرمون طولانی ترمیشه هم وقتی اشتی میکردیم حتی اگه اوتم مقصربود من چون تند رفته بودم من باید عذر خاهی میکردم😐واسه همین دیگه سکوتو پیش گرفتم اینجوری خیلی زود به اشتی میرسه ادم حرمتام حفظ میشه

ن این خیلی رویایی و فیلمیه 0ون تو ناراحتی سخته طرفو ببخشی

ببین دوستم اول نزار بحث اونقدر جدی بشه ک بدعوا ختم بشه

همیشه وقتی میبینی داره ب جای باریک میکشه سکوت کن

بزار شوهرت آروم شه مطمن باش از دلت در میاره

چون در غیر این صورت دودش توی چشمتون میره و پشیمونی میاره

البته‌اینم‌بستگی‌داره‌که‌روخط‌قرمزام‌پانزاره‌وگرنه‌دیگه‌کنترلم‌ازدست‌خارج‌میشه

بیشتر حرفش اینه ک گردن بگیرم 

دیروز سر ی موصوعی فهمید ناراحتم ولی نمی‌دونست چرا هی پرسید بعد ی ساعت گفتم سر فلان موضوع بعد توضیح داد 

بعدش گف کارت زشته تو خودت نریز بهم بگو گفتم دلم نمیخواست بگم اصرار کردی گفتم

گف گردن بگیر ک کارت اشتباهه منم گردن نگرفتم و رفتم خوابیدم

چون حاج آقا حواسش ب جومونگ بود 

ن این خیلی رویایی و فیلمیه 0ون تو ناراحتی سخته طرفو ببخشی

ن گلم سکوت نکن هرچی ک باید بگیو بگو تا بفهمه و دوباره سر اون موضوع دعواتون نشه اگ خیلی ب باریکی کشید سکوت کن😂

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍

اتمام بحث ،گوش دادن آهنگ به همراه خوردن بستنی بهترین کار هست  

الا دختر تو مادر داری یا نه  ♪♩  نشونی از برادر داری یا نه ♪♩  همون بوسی که دادی توی دالون ♪♩  نمیدونم به خاطر داری یا نه ♪♩  شب تاریک و مهتابم نیومد ♪♩ نشستم تا سحر خوابم نیومد  ♪♩ نشستم تا دم صبح قیومت  ♪♩ قیومت اومد و یارم نیومد  ♪♩ سه روزه رفتی و سی روزه حالا  ♪♩ زمستون رفته ای نوروزه حالا ♪♩ خودت گفتی سر هفته می یایم ♪♩ شماره کن ببین چند روزه حالا ♪♩ من از انگشتر دست تو بودم ♪♩ میون پنجه و شصت تو بودم ♪♩ اجل اومد که جونم را بگیره ♪♩ ندادم چون که پا بست تو بودم 
😂منم قبلا ول نمیکردم پونصد صفحه تایپ میکردم میفرستادم بعد دیدم هم قهرمون طولانی ترمیشه هم وقتی اشتی ...

افرین اره دقیقا... بعد اونم بهم میگه من میدونم تو عصبی باشی  هر چقدرم نازتو بکشم اروم نمیشی پس همون سکوتِ من چارسازه😂😂😂  حالا بماند اگه باز دعوا بشه حتا ماه بعدم باشه جریان قبلیم باز پیش میکشم☹😑

هیچکدوم کارای مورد علاقشو بکن ولی باهاش سرسنگین حرف بزن جوابای کوتاه بده

من خودم یکم عصبیم 

اونم جدیدا عین من شده

قبلا نازکش بود

جدیدا مقابله ب مثل میکنه