2777
2789
عنوان

اندام😍

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم وزنم ۸۵ بود دوماه پیش  الان ۷۷ شدم  با کالری شماری

منم کم کردم منم ۸۵ شده بودم کالری شماری کردم و برنج و نون و خیلییی کم کردم یعنی اصلا نمیخوردم بعضی وقتها

ولی زود خستم کرد رژیم سختی بود 

من دوره رقص عربی رو کامل رفتم و تو خونه اهنگای عربی میذارم میرقصم فوق العاده چربی سوزی میکنه و شکمو ...

من سه سال پیش ۶۰ کیلو بودم همه رقصهارو مخصوصااا هیپ هاپ و عربی و زیاد انجام میدادم س سال خودمو ول کردم ۲۰ کیلو اضافه وزن گرفتم دوباده گفتم برقصم ولی نمیدونم کدومش بهتره 

منم کم کردم منم ۸۵ شده بودم کالری شماری کردم و برنج و نون و خیلییی کم کردم یعنی اصلا نمیخوردم بعضی و ...

نمیدونم برای من ک راحت بود چون بعد چن وقت معدم کوچیک شد 

الان زیاد ب میل ندارم 

همه چی ام میخوردم

نمیدونم برای من ک راحت بود چون بعد چن وقت معدم کوچیک شد  الان زیاد ب میل ندارم  همه چی ا ...

تو چندوقت کم کردین؟؟

من تو ۲ ماه ۶ کیلو کم کردم ولی بنظرم باید بیشتر کم میکردم‌ نمیدونم خوبه یا ن

من سه سال پیش ۶۰ کیلو بودم همه رقصهارو مخصوصااا هیپ هاپ و عربی و زیاد انجام میدادم س سال خودمو ول کر ...

هرکدوم که بیشتر علاقه داری و اهنگاش و بیشتر دوس داری اون بهتره 

زومبا هم خیلی خوبه

هرکدوم که بیشتر علاقه داری و اهنگاش و بیشتر دوس داری اون بهتره  زومبا هم خیلی خوبه

اره عالیه زومبا ولی اونموقع ک لاغر بودم میتونستم راحت زومبا برقصم الان اصافه وزن گ گرفتم به زانوهام خیلی فشار میاد

چقدر عالی  ای وای الان رفتم رو ترازو دیدم شدم ۸۱ دوباره 😐 چیکااارکنم حالااااا کالری شماری شم ...

من مانکن 

ولی فرقی نداره 

کالری شمار باعث میشع ریز خواری رو کم کنی 

در ضمن تنها ورزش کردن و رقص کمکت نمیکنه .تا زمانی ک عادت غذاییتو درس کنی .اولش یکم سخته ولی بهت قول میدم بعد ۳ هفته معدم جمع شه .جوری ک خودت اشتهات کم شه.

تو موفق میشییی🤩🤩🤩

اره عالیه زومبا ولی اونموقع ک لاغر بودم میتونستم راحت زومبا برقصم الان اصافه وزن گ گرفتم به زانوهام ...

روزای اول سبک تر کار کن 

به مرور عادت میکنی 

ولی پیاده روی هر روز حتی نیم ساعت هم کمکت میکنه

یا تو‌خونه نیم ساعت بدون مکث حلقه بزن

من الانم دارم حلقه میزنم😬😅