2777
2789
عنوان

تمومش کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 28 پست
چه جالب نمیدونستم ممنون از اطلاعاتتون 

خواهش عزیزم . یکی از کنفرانس های TED در مورد همینه که بکارت و با یه کش مو مقایسه میکنه که وقتی چیزی وارد واژن میشه کش میاد اگر فیلمش و پیدا کردم لینکش و میزارم ببینین تو یوتیوب هم در این مورد خیلی هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش عزیزم . یکی از کنفرانس های TED در مورد همینه که بکارت و با یه کش مو مقایسه میکنه که وقتی چیزی ...

ممنون میشم اگه لینک بذاری

کاش همه ی خانوما این چیزا رو به خانومای اطراف خودشون نشون بدن تا کم کم این فرهنگ اشتباه که بکارت تنها نشان پاکی هست از بین بره

دختری که بهش تجا.وز شده و نمیتونه به کسی بگه،دختری که بر اثر کنجکاوی و بی اطلاعی خودش بکارتش رو از بین برده ،تو جامعه ما فرصت کمی برای ازدواج داره چون متأسفانه همه دنباله سوژه میگردن تا ابروی طرف رو ببرن 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
ممنون میشم اگه لینک بذاری کاش همه ی خانوما این چیزا رو به خانومای اطراف خودشون نشون بدن تا کم کم ای ...

دارم میگردم پیداش کنم 

حتی الان خیلیا نمیگن کرونا گرفتن یا وقتی نشونه های کرونا رو دارن نمیرن تست بدن که بقیه نگن وااااای فلانی کرونا داره 

ممنون میشم اگه لینک بذاری کاش همه ی خانوما این چیزا رو به خانومای اطراف خودشون نشون بدن تا کم کم ای ...

به خاطر چیزی که وجود نداره زندگیشون و تلخ میکنن من خودم تا مدت ها خودم و از کاپ قاعدگی محروم کردم به خاطر اینکه فکر میکردم فردا پردم پاره میشه و ابروم میره 

https://www.ted.com/talks/nina_dolvik_brochmann_and_ellen_stokken_dahl_the_virginity_fraud

اینم لینکش عزیزم 

افرین  تو همین فکر بودم دیروز  چون یه خانمی تو تاپیک گفته بود باید برگه گواهیو بگیری که ...

من خودم با اینکه لر هستم و بین خرم ابادی ها کلا این رسم هست ولی تصمیم گرفتم این رسم و ادامه ندم 

اصلا هم علاقه ای ندارم که با اینجور خانواده هایی وصلت کنم  اینا اگر به خاطر بکارت خیالیشون به ادم تهمت نزنن چون کلا عقایدشون اینجوریه بعدا هزارتا مشکل برای ادم درست میکنن اول ازدواج میگن ازمایش بکارت بیار بعد تو طول زندگی تو لباس پوشیدن و ارایش کردنت و بیرون رفتنت دخالت میکنن بعدشم همش میگن زودباش بچه بیار و بچت باید پسر باشه و همش پسر پسر میکنن و ارامش و ازت میگیرن و هزارتا مشکل دیگه 

به خاطر چیزی که وجود نداره زندگیشون و تلخ میکنن من خودم تا مدت ها خودم و از کاپ قاعدگی محروم کردم به ...

وایییی منم خیلی دلم میخواد از کاپ استفاده کنم کلی کلیپ هم راجع بهش دیدم، کل دوران پریودی عذاب میکشم 

ممنون الان میرم نگاه میکنم

به خاطر چیزی که وجود نداره زندگیشون و تلخ میکنن من خودم تا مدت ها خودم و از کاپ قاعدگی محروم کردم به ...

وای خیلی خوب بود 

اینکه اونجا هم نه به شدت ایران ولی تفکرات اشتباهی راجع به بکارت وجود داره ولی معتقدن باید باهاش مبارزه کرد

و جمله پایانی که گفت اگه میخوای بدونی یه خانوم باکره اس یا نه فقط ازش بپرس ،اینکه چی جواب میده انتخاب خودشه