2777
2789
عنوان

30 سالگی دخترا

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 43 پست
اولین چروک وشکستگیا ازهمین سن شروع میشه خودتم متوجهش میشی  ولی ازنظرعقلی وفکری واحساسی چندان ف ...

بستگی به ژنتیک آدما هم داره دوستم ۳۷ سالشه من ۳۹ خواهرش ۳۵ باهم بیرون بودیم به من میگفتن دختراتونن اینا😱😲

من باوری به کمال گرایی افراطی ندارم  به تاپیک «من خودم رادوست دارم»@بانوآرتمیس سربزنید

درهمه حال اززندگی لذت ببرید که اگه درآینده به یاد گذشته تون افتادین حسرت نخورین😁😉

من باوری به کمال گرایی افراطی ندارم  به تاپیک «من خودم رادوست دارم»@بانوآرتمیس سربزنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سن یک عدد

ولی روحیه خیلی مهم هست

باید ورزش کنی 

روحیه شاد داشته باشی

من قبلا خیلی شاد بودم تا اینکه این مرض کرونا اومد کل روحیه و روانمو بهم ریخت از ترسش بیرون نمیتونم برم افسردگی گرفتم تو خونه فقط دعا میکنم زودتر ریشه کن بشه تو کل دنیا مردم دوباره بتونن لبخند بزنن و بی استرس کنار هم قرار بگیرن. لعنت به چین و باعث و بانیش.

سن یک عدد ولی روحیه خیلی مهم هست باید ورزش کنی  روحیه شاد داشته باشی من قبلا خیلی شاد بودم ...

شما به نظرم خیلی روحیه خوبی داری

تهرانی هستی ؟؟

تو خونه سرتو با چی گرم میکنی؟

اون روز به من گفتی با نفر جدید اشنا شو 

ولی چه جوری اخه 

فعلا سر کار نمیرم

شما به نظرم خیلی روحیه خوبی داری تهرانی هستی ؟؟ تو خونه سرتو با چی گرم میکنی؟ اون روز به من گفتی ...

فعلا ساکن شیرازم

تو خونه الان با فیلم و اهنگ و نی نی سایت میام مخ شماهارو میخورم

خرید اینترنتی برای جهازم خیلی سر شوقم میاره البته پیامک بانکم که میاد یکمی ناراحت میشم  

بنظرم فعلا مجازی دوست شو با چند نفر یکم اخلاق مردا دستت بیاد حضوری فعلا اکی نکن کسی رو فقط برای اینکه از فکر اون شفته خان بیای بیرون. من یک دوستی دارم ۳۸ سالشه تو مجازی انقدر دوس شدن با این و اون میگه تازه فهمیدم چقدر جوونیمو الکی هدر دادم خنگ خدا میگفت ۴ سال واسه خاطر یک مردی که ولش کرده غصه میخورده  

اگه توهم کرونام بره دیگه هیچ مشکلی ندارم منتها الان یک مدته هی توهمشو دارم اخه از بس جون دوستم   

اره منم زبان میخونم برا ایلتس متولد 71 هستی؟ خودت با این یارو دوست شدی تو مجازی هست؟؟

اره

فعلا که تلفنی ارتباط داریم به خاطر کرونا نمیشه رفت و امد کرد شهر دوریم

نه به خاطر درس و کاری بود ارتباط ما کسی معرفی شون کرد بعد بنده خدا حس پیدا کرده بود