2777
2789
خخخخ مثلا میخواست با این رفتار بگه دوست داره 

اره مثلا.یجوری حالش گرفته شد جلو همه که کلا قصد ازدواجش خشک شد😂😂😂

برای برطرف شدن مشکلاتم و سالم بودن نینیم یصلوات بفرستید لطفا🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دختر من غیرتی میشه وقتی باباش میاد خونه به من میگه مامان این لباسارو نپوش زشته یا واسم چادر میاره می ...

وایییی😐😐😐😐😐😐😐فکر کردم۲سالش ایناست بخداااا

داداش کوچیکه منم خیلی کوچولو بود فکر میکرد مثلا ما با بابامون غریبه ایم.دست بابام رو میگرفت یواشکی دست مام میگرفت میذاشت تو دست هم بعد خوشحال میشد جیغ میزد میرقصید😐😐😐🥴🥴🥴

من بیشتر احترامم رو داشتن پسرای دانشگاه ترم اول روز اول درس عمومی بود رفتم سر کلاس،کلاس پر بود همه فکر کردن من استادم 

بعد اون دیگه از دور منو میدیدن سلام میکردن یا یه جا تو صف بودم نوبتشون میدادن من و کسی جرات نداشت بهم بگه بالا چشمم ابرو

الان دارم فکر میکنم یعنی برا چی اینقدر بهم احترام میزاشتن

گروه پائیزی بامداد خمار ، وزن فعلی 87 ، وزن هدف 63   گروه بنفش ، من به هدفم میرسم ، پس پیش به سوی هدفم

و یه دوتا پسر غیرتی دارم بیا ببین یکی دم در میزنه پسر بزرگم پنج سال و نیمشه میگه مامان خودم درو باز میکنم بعد میاد میگه مامان چادرت رو بپوش دم در باهات کار دارن با چادر بپوش بیا تو کوچه میخوام بازی کنم مواظب داداشم باش کشته منو این بچه همچین اخمم میکنه

گروه پائیزی بامداد خمار ، وزن فعلی 87 ، وزن هدف 63   گروه بنفش ، من به هدفم میرسم ، پس پیش به سوی هدفم
وای نمی دونید خواهر چی میکشیم ما 😢😢

عزیزم باهاش صحبت کنید یا ببرید مشاور شاید مشکلی داره یا چیزی تو ذهنش آزارش میده.

یکی از دوستای من از سمت برادرش بهش دست درازی شده بود به صورتت مکرر و درحد لمس و ایشون بنده خدا حتی میگفت نمیتونم به پدر خودمم نگاه کنم و حتی تو خونه تنها بمونم با کسی حتی تو ازدواجشم مشکل داشت همسرش نزدیکش میشد و لمسی صورت میگرفت میگفت از تپش قلب و حال بد گریم میگیره😞😞😞😞😞کاش  تا سنش کمه ریشه یابی کنن شاید چیزی دیده بچه یا از دوستاش حرفی شنیده و میخواد مواظبتون باشه.شما که نمیدونی تو دل و ذهن اون بچه چی میگذره.شاید از رابطه چیزی فهمیده و نمیدونه درست دربارش و میخواد از شما مراقبت کنه

عزیزم باهاش صحبت کنید یا ببرید مشاور شاید مشکلی داره یا چیزی تو ذهنش آزارش میده. یکی از دوستای من ا ...

نه عزیزم دختر من فرق دختر پسر حتی نمی دونه بااون که براش از اون کارتون های آموزشی گرفتم ولی فکر میکنه که بابا هم یه جور نا محرمه این از اون روزی شروع شده که مربی پرورشی شون گفته حتی جلوی باباتون لباس خوب بپوشین بعد اومد به من گفت منم گفتم خوب درست میگه حتی بیرون که میریم مواظبه موهام بیرون نیاد تازگیا هم گیر داده بود چادر سرت کن همون طور که عمو میاد خونه ما چادر سرت میکنی (فکر میکنه بچه وقتی به دنیا میاد میبینن گچله یامو داره از اون جا میگن دختره یا پسره )