2777
2789
عنوان

باردلری

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 20 پست
النان تو ۵سالگیشع حاملگیم ناخاسته بوده ازبس حالم بد بود تست زدم مثبت بود فهمیدم حامله ام

خو دیگه وقتشه که،،، بهترین زمانه اوم از اب و گل در اومده به نظرم خیلیم خوشحال باش،، فکر کردم بچت یه سالشم نیس که اینا میگی

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خو دیگه وقتشه که،،، بهترین زمانه اوم از اب و گل در اومده به نظرم خیلیم خوشحال باش،، فکر کردم بچت یه ...

منم دلم مخاس بچه قبلا بش گفته بودم میگف بچه مخای ک چی بشه الانم ک فهمیدم حامله ام ایمطوری جوابمو داد

برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘
منم دلم مخاس بچه قبلا بش گفته بودم میگف بچه مخای ک چی بشه الانم ک فهمیدم حامله ام ایمطوری جوابمو داد

از بس خرجا بالاس مردام بشون فشار اومده بنده خدا ها،،، من از اول حاملگی تا الان ده تومن خرجم شده تازه زایمانمم هست... اما شکر خدا همین که مادر شدم یه دنیاااا شکر،،،صبر کن باهاش حرف بزن مطمئنم اونم دلش نمیاد که نگهش دار خیلی خوبه فاصله سنیشون زیاد که بشه دردسره 

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 

شوهرت رفته توی شوک تنظیماتش بهم ریخته پرت گفته یکم صبر کن درست میشه

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه