2777
2789
عنوان

من جدن حالم بده این چه وضعشه

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی میشه تبصره ها و لوایحی اضافه کرد، میشه یه جوری عمل کرد که نتیجه اینجوری نشه الان یه لایحه حمایت ...

واقعن میگی؟؟؟؟ من اونروز ک بابام کتکم زد به ۱۲۳ زنگ زدم خوب ۵ ساال پیشم شاملم نمیشد ولی اومدن و کمک بزرگی بهم کردن ولی اینسری زنگ زدم گفت خانم ۲۷ سالته گفتم تکلیف من چیه که یه پدر اون سر زد دخترش کشته بابای منم اینجوری شده گفت متاسفم تماس مثل شما زیاد داشتیم ما هم نگرانیم خدا کنه ک کاری کنننن  به من ک گفت برو شکایت کن و پزشک قانونی و موقت برو بهزیستی خوب همین پروسه اینکارم بابام بدتر جریحه دار میکنمم من ک نمیخام ارامش خراب کنم 

وزن اولیه ۷۰ هدف ۶۶ ایشالا تا تیر ماه میترکونم :) 
البته اینم بگم 5 سال با نامزدم دوست بودم که فقط توی راه دانشگاه و سرکار میدیدمش این اخراهم بخاطر گیر ...

ب ببابات چی گفتی والا منم دوستم قرار بود بیان جلو مامانشم دید بودم با این قضیه کتک ببابام نشستم سر جامم مامانم میگ اصن الان وقتش نیس حتی از خونه ام نمیرم بیرون کار لعنتیمم تعطیله

وای اره عزیزم😔😔😔😔خیلی مراقب خودت باش از خدا میخوام ک مشکلت با پدرت حل بشه. سعی کن ب بابات نزدیک ...

همه اینکارا تو این ۵ سال کردممم  :( همیشه اولین کسی ک کیک ب دست بود من بودم با کادو :(  اون حتی هیچی  من خودم مشکل عصاب داشتم جنگیدم باهاش تو این ع ۵ سال از اونشب حال روحیم واقعن بده و رفتم تو خودمم  این خبرامم ک میبینم بیشتر استرس میگیرمممم که یه وقت بعدی من نباشمم

ب ببابات چی گفتی والا منم دوستم قرار بود بیان جلو مامانشم دید بودم با این قضیه کتک ببابام نشستم سر ج ...

فعلا مطرحش نکن صد در صد مخالفت میشنوی و جو بدتر میشه بذار یکم اروم بشه بعد با خوشی مطرح کن ولی تو دلت رااااحت میشی شوهر کنی 

ب ببابات چی گفتی والا منم دوستم قرار بود بیان جلو مامانشم دید بودم با این قضیه کتک ببابام نشستم سر ج ...

من فقط با مامانم حرف زدم بابام تو دوران دوستی یه چیزایی میدونست و سرهمین اذیتم میکرد 

از خداشون بود خواستگار بیاد برام چون همرو رد کرده بودم میترسیدن بمونم رو دستشون

دیگه من چون یکم از خودم اقتدار نشون دادم کسی نمیتونه زیاد پا رو دمم بذاره با همه مشکلا قبول کردن

بنظرمن توهم با این اوضاع که مثل من شدی سریع هرجوری شده بگو بیان و جمعش کن برو سر زندگی خودت

تا چندسال میخای برای یه ذره ارامش این همه بجنگی

تا کی میخای ذره ذره اب شی و ترس اشفتگی پدرت سایه بندازه رو زندگیت اخه

همه اینکارا تو این ۵ سال کردممم  :( همیشه اولین کسی ک کیک ب دست بود من بودم با کادو :(  او ...

وای نه خدا نکنه😔😔😔توکلت به خدا باشه انشالله ک ریحانه اخریش بود و این ترس از سر همه مون برداشته بشه انشالله.برات از ته ته دلم دعا میکنم

من فقط با مامانم حرف زدم بابام تو دوران دوستی یه چیزایی میدونست و سرهمین اذیتم میکرد  از خداشو ...

من نمیدونم چی بگممم که بیان جلو داشتم با بابام خوب میشدم باورت میشه بخاطر اینک بیان جلو قبل عید ب بهونه عید پول رنگ خونه کلش خودم دادممم چون وضع مالیمونم خوب نیست :( 

تو بگو من چی بگم بیان جلو 

بابام خیلی ابروریز به دوست پسرم گفتم بابام عصبیه 

بابای من خیلی ام ساده اس اگ نگم دوس بودیم برمیدلر چیزایی ک نباید بگ میگه من نمیخام دوس پسرم بدونه اون جیزا رو

وای نه خدا نکنه😔😔😔توکلت به خدا باشه انشالله ک ریحانه اخریش بود و این ترس از سر همه مون برداشته بش ...

مرسی مهربونممممممم اره دعا کن مهربون بره ازدواججمم دعا کن جور شه

از این خونه بره اممم میدونی من نمیخاستم مثل ابجیم فرار کنم ازدواج کنم میخاستم بجنگم ولی الان دگ طاقت ندارممم البته جنگیدنام جنگیدمم فقط مرحله اخرشمم بابام نرم شه باهام قضیه عشقم بگممم 

من نمیدونم چی بگممم که بیان جلو داشتم با بابام خوب میشدم باورت میشه بخاطر اینک بیان جلو قبل عید ب به ...

من گفتم خانوادم یه مقدار سختگیرن مامانم میگه یا تکلیف رابطه تون رو مشخص کنید یا تمومش کنید

اگه دوستت داشته باشه و مشکلی نباشه که یه تاریخی میگه و تمام اگه هم بگه نمیشه که فکر دیگه ای میکنی برای خلاص شدن ازین اوضاع

به خدا توکل کن ناامیدت نمیکنه