2777
2789
عنوان

بیان اقایون

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 43 پست
اون رفت

بتژم میره،منم اللن تو شرایط شما هستم،می ترسم بره میترسم ول کنه ،بخدا میترسم یسره گریه میکنم چون می میرم براش..جراتم ندارم بهش بگم چون از رفتاراش معلومه منو برا ازدواج نمیخواد

اقایون زود جواب استارترو بدین

زوووود

تندددد

سریییع

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

احتمالا با چند نفر دیگه هم تجربه دوستی بدست آورده باز دیده که همون اولی بهتر بود  

الا دختر تو مادر داری یا نه  ♪♩  نشونی از برادر داری یا نه ♪♩  همون بوسی که دادی توی دالون ♪♩  نمیدونم به خاطر داری یا نه ♪♩  شب تاریک و مهتابم نیومد ♪♩ نشستم تا سحر خوابم نیومد  ♪♩ نشستم تا دم صبح قیومت  ♪♩ قیومت اومد و یارم نیومد  ♪♩ سه روزه رفتی و سی روزه حالا  ♪♩ زمستون رفته ای نوروزه حالا ♪♩ خودت گفتی سر هفته می یایم ♪♩ شماره کن ببین چند روزه حالا ♪♩ من از انگشتر دست تو بودم ♪♩ میون پنجه و شصت تو بودم ♪♩ اجل اومد که جونم را بگیره ♪♩ ندادم چون که پا بست تو بودم 
اقایون زود جواب استارترو بدین زوووود تندددد سریییع

سلام خوبین .. خیلی وقت بود ندیدم شما رو

الا دختر تو مادر داری یا نه  ♪♩  نشونی از برادر داری یا نه ♪♩  همون بوسی که دادی توی دالون ♪♩  نمیدونم به خاطر داری یا نه ♪♩  شب تاریک و مهتابم نیومد ♪♩ نشستم تا سحر خوابم نیومد  ♪♩ نشستم تا دم صبح قیومت  ♪♩ قیومت اومد و یارم نیومد  ♪♩ سه روزه رفتی و سی روزه حالا  ♪♩ زمستون رفته ای نوروزه حالا ♪♩ خودت گفتی سر هفته می یایم ♪♩ شماره کن ببین چند روزه حالا ♪♩ من از انگشتر دست تو بودم ♪♩ میون پنجه و شصت تو بودم ♪♩ اجل اومد که جونم را بگیره ♪♩ ندادم چون که پا بست تو بودم 

اگه اون رفته ک مطمئنا نمیخواسته حالا هم جز اویزونی چیزی نیست برات و دوم اینکه شاید الان درگیر ی رابطه دیگس زاپاس نشو هیچوقت بشو تاج سر یا قلب ک بدون تو نتونه دووم بیاره خواهان کسی باش ک خواهان تو باشه

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙋🏻‍♂️🤷‍♂️هرکه خود داندو خدای دلش  ک چه دردیست در کجای دلش          با کیفت ترین چیز تو زندگیم درد بود چون هرچی کشیدیم پاره نشد🤦‍♂️
 سلام خوبین .. خیلی وقت بود ندیدم شما رو

سلام ممنونم...

بله سعی میکنم کمتر بیام سایت

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
چقدر آقایون سایت زیاد شدن    

من اصلا فکر نمیکردم اینقد باشن. واقعا سایتی که مربوط به خانوماست چرا اینقدر مرد باید توش باشه؟ یعنی ما حق نداریم یچیز از خودمون داشته باشیم که با خیال راحت حرفامونو بزنیم؟ اه

من اصلا فکر نمیکردم اینقد باشن. واقعا سایتی که مربوط به خانوماست چرا اینقدر مرد باید توش باشه؟ یعنی ...

فکر کنم تعدادشون از خانوما بیشتره ،دیگه نمیشه تو این سایت احساس امنیت و راحتی کرد .

و هر حرفی رو زد  

فکر کنم تعدادشون از خانوما بیشتره ،دیگه نمیشه تو این سایت احساس امنیت و راحتی کرد . و هر حرفی رو زد ...

من خیلی نگرانم آخه همسرم رو این چیزا خیلی حساسه بهش گفته بودم این سایت اصلا مردا نمیتونن عضو بشن چون سوالات زنونه میپرسن. واقعا فکر میکرم اینطوریه که عضو شدم. بعدها فهمیدم که مردا هستن . فکر کنم باید کاربیمو لغو کنم. اما بلد نیستم. از طزفی هم برا سرگرمی ویه سری اطلاعات خوبه. نمیدونم چکار کنم والا. اینم اگه بفهمه مرد بوده فکر میکنه من میدونستمو بهش دروغ گفتم. وای چه طولانی شد ببخشید

من خیلی نگرانم آخه همسرم رو این چیزا خیلی حساسه بهش گفته بودم این سایت اصلا مردا نمیتونن عضو بشن چون ...

فقط سعی کن هر حرفی رو اینجا نزنی و با آقایون خیلی رسمی برخورد کنی مشکلی پیش نمیاد .درخواست دوستی دادن به نی نی یار بگو تا لغوشون کنه

اگه هم تصمیمی برای لغو کاربری گرفتی نی نی یار رو تک کن یا تو خصوصی بهش بگو.لازم هم نیست در مورد اینجا به شوهرت بگی🌹🌹🌹