2777
2789
عنوان

ازاده جون🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 61 پست
یک داد😐😂

خب مشکل گوارشی پیداکرده بود☻🤣

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
وای خیلی عقده ایی و بدبخت بود بخاطر هزار دلار چقد خودشو ضایع کرد آخه اینجوری برنده شدن از صدتا باختن ...

اره واقعااا

اونم تو گروهی که همشون مث گل بودن

خاک بر سرش

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خخخخ ازمجید ک بدتر نی

اقا من مجیدو یادم رفته چی کار کرد؟

یادمه ی یارو بود ک لباس درست حسابیم نمیپوشید😄اون بود؟

اقا من مجیدو یادم رفته چی کار کرد؟ یادمه ی یارو بود ک لباس درست حسابیم نمیپوشید😄اون بود؟

این خزوخیلا هیچکدوم تیپشون خوب نبود

اونی ک ب همه یک و دو میداد شب اخرم با هم گروهیش ک مرد بود دعواش شد ی زن حامله هم تو گروهشون بود مجید عینکی بود چنتا زن طلاق داده بود

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
اخرش به جای این م خجالت بکشه این نمره های بیخودو داده برداشت عجیب خندید گفت صدای شیژان درونمه ...

فقط جواب بده

عقب نمونه ی وقت

حالا کار ب بی ادبی این زن ندارم ولی خوش ب حالشون ک انقدد سریع میتونن جواب بدن

من ی هفته بعد یادم میفته که کاش فلان جا فلان حرفو بزنم بعد خودمو نابود میکنم و حرص میخورم ک چرا این جوابو ندادم🤬

رقصان میگذرم از آستانه اجبار،شادمانه و شاکر... 🕉
وای ناهیدو فک کنم ندیدم من    

عالی بود😂میخورد تاته بعد نمره نمیداد

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر
این خزوخیلا هیچکدوم تیپشون خوب نبود اونی ک ب همه یک و دو میداد شب اخرم با هم گروهیش ک مرد بود دعواش ...

اخ مجید جونو یادم اومدددد الان🤣🤣🤣مرسییی 

ناهیدو ندیدم پلی محیدو یتدمه دیدم تپلم بود

اخ مجید جونو یادم اومدددد الان🤣🤣🤣مرسییی  ناهیدو ندیدم پلی محیدو یتدمه دیدم تپلم بود

ناهید کدومه؟ سهیلا جونم خوب بود

فقط جواب بده عقب نمونه ی وقت حالا کار ب بی ادبی این زن ندارم ولی خوش ب حالشون ک انقدد سریع میتونن ...

راستی برای سلامتی مادر بزرگ عزیزتون  دعا کردم❤️❤️

اره اینا کارشونه خوب همه زندگیشون پی ای حاضر جوابی های بی ادبی بودن ک ی وقت کسی حقشونو نخوره😖😖حق بقیه رو خوردن..