2777
2789
عنوان

ازاده جون🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 61 پست
ازاده تو این سری بفرمایید شام

آهان

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو بفرمایید شام بود،،به همه کم داد خودش ببره

همیشه یدونه عقده ای داخلشون هست

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

حتما این گروهو میبینم☻☻🤣

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
منوتو  خودم ندیدم فردا برم ببینم چه خبر شده 😂 انگار از اون قسمت خوباست

منوتوپلاس وان یا پلاس تو ندارین مگه؟؟؟؟

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر
یعنی چی 

یه دختره ازاده بود به همه نمره های کم داد تا برنده بشه

کودکم کودک بمان دنیا بزرگت میکند!بره باشی یا نباشی گرگ گرگت میکند.کودکم کودک بمان دنیا مدادرنگی است،بهترین نقاش هم که باشی باز رنگت میکند...

خاااک چ نازنینایژ بودن بقیشون

بیچاره گریه کرد اونیکی😕

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر
حتما این گروهو میبینم☻☻🤣

تموم شد😂

وای خیلی عقده ایی و بدبخت بود بخاطر هزار دلار چقد خودشو ضایع کرد آخه اینجوری برنده شدن از صدتا باختن بدتره که ، وای فقط اون علی که حالشو گرفت واقعا دلم خنک شد 😃 عالی بود حرفش 😂 خیلی بدبخت و بیچاره بود که اشک زن حامله رو دراورد 🥺