2777
2789

بستگی داره چقدر باشه ولی معمولا یک ماه دارو درمانی به حد زیادی درمان میکنه ولی نکاتی هست برای مصرف مکمل های آهن در نظر گرفت که متاسفانه معمولا موقع تجویز نمی گن  باید حداقل ۲ تا ۳ ساعت قبل و بعد مصرف این دارو ها با لبنیات ،چای ،قهوه و غلات فاصله باشه وگرنه هذمش دچار اخلال میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یبار رفتم دکتر گیاهی گفت تا ۴۰ شب هر شب یک لیوان اب هویچ با ی ق غ پودر فندق و کمی عسل مخلوط کن بخور قرص ایزی آیرون هم داد ک الان هر چی میگردم نیستش بخرم خیلی خوب بود و خوب شدم زیر چشمم کبودیش رفت ولی الان از بعد زایمانم مجدد همینطور شدم و ریزش مو شدیدم دارم

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤
ریزش مو دارید؟

داشتم الان خیلی بهتر شده..انگار معمولی شده ریزشم

ولی قبلا مشت مشت میریخت کف سرم سفید شده بود دوباره داره خوب میشه موهام جون گرفته

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
منم فرودین میخورم هیچ خوب نشدین؟ ریزش مو دارم شدید

من قبلا هماتینیک اصل میخوردم عالی بود برام صبح زود بیدار میشدم انرژیم زیاد بود منم ریزش مو دارم متاسفانه خوب میشه مجدد شروع میشه الان دارم فارماتون با فرودین میخورم واسه انرژی بدنم چون همیشه خسته،کسل،بی حوصله و خیلییییی خوابم میاد انقد که بعضی وقتا میگم کاش برم خون تزیرق کنم حالک خوب شه

تا خدا با من است زمانه با من است .
اره عزیزم آزمایش دادم الان برا آهن فرودین میخورم

اها..

منم الانازمایش جدید دادم ببینم چه خبره با ففول که بالا نیومد رفت پایینتر ولی الان علائمم هم کم شده

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
پس یعنی ریزش موهام بخاطر همین آهنه؟

اره خیلی تاثثیر داره حتی رو چشم چه برسه به مو

من حتی نفسم درگیره.رفتم متخصص ریه حتی

خیلی بده

چند وقته دارو میخوری؟؟جگر هم اگر دلت میکشه بخور میگن خیلی خوبه

و بادوم زمینی

من قبلا هماتینیک اصل میخوردم عالی بود برام صبح زود بیدار میشدم انرژیم زیاد بود منم ریزش مو دارم متاس ...

کسالت و خستگی صرفا از کم خونی نیس ک بعضی بخاطر چربی خون بالا یا تیرویید هم میشه باید چکاپ بدید

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤