2777
2789
عنوان

به شوخی زدم پس کله شوهرم خیلی جدی منو زد

| مشاهده متن کامل بحث + 2838 بازدید | 72 پست

اره بخدا مردا روانین😂😂😂😂

منم یبار دست خودم نبود از بس شوهرمو دوس دارم چونشو فشار دادم دردش گرفت بیشعور جدی جدی لپو فشار داد فکم داغون شد باهاش قهر کردم

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ۱۰دقیقه پیش زدم تو سرش ب شوخی گفت آخرین بادت باشه، ی دفعه دیدی رفلکس نخاعی شدووو...😐

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

همش جبهه بگیرین برا مردا بابا حتما اون بنده خدا حواسش نبوده شمام همون موقع حواسش نبوده زدین آدم قلبش وایمیسته ناخلاف یکی بزنتت چرا باید این کارو کنی حتی ب شوخیم من خودمو گذاشتم جای همسرت کارت اصلا خوب نبود هرچند شوخی بود

خدای بزرگ خودت ضامن خوشبختیم باش❤

یه چیزی میگم نریزید سرم نگید از کجات آوردی و اینا مردا از زدن پس کله حساسن چون یعنی کسی که خیلی ببخشید زنش خرابه یا کس کش میگن بهش خیلی ببخشید ولی این معنیشه من اینو میدونم

فروشندە محصولات مراقبتی پوست و مو و مشاورە رایگان ، هر سوالی دارید در خدمتم .

اون این احساسو کرده ک شما دست روش بلند کردین و بدش اومده با اون کاری ک گفتین هوای بچو رو داشته باش و بچه خورده زمین اون این احساسو تو ذهنش کرده ک شما الان دعوا میکنین و وقتی ک شما زدین پس کلش چون از قبل ذهنش داشته اماده میشده ک جوابتونو بده اون برخورد رو داشته 

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙋🏻‍♂️🤷‍♂️هرکه خود داندو خدای دلش  ک چه دردیست در کجای دلش          با کیفت ترین چیز تو زندگیم درد بود چون هرچی کشیدیم پاره نشد🤦‍♂️

ولی جدا از شوخی 

پس سری زدن به مردا خیلی حال میده به نظرم 

مخصوصا که تازه از آرایشگاه هم اومده باشن👌😂

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰