2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 21 پست
دفترچه ندارم، میشه برام کامل توضیح بدی  اگخ پزونده رو پیش بیمارستان تشکیل بدیم میشه دولتی؟؟اگ ...

عزیزم من قیمت الان نمیدونم ومال سه سال پیشه..مال خودم توضیح میدم...بی بی چکم مثبت شد رفتم دکتر برام سنو نوشت اون موقع سنو ساده که از من گرفتن شد45تومن که فقط تعیین بشه چندوقتمه...بعد که سه ماهم شد رفتم بیمارستان دولتی اسممو بنویسن گفتن زوده الان برو شیش ماهگیت بیا...من تا شیش ماهگی باید مطمعن میشدم بچم سالمه و ازمایش و غربالگری میدادم..رفتم دکتر زنان و زایمان وبرام سنو سلامت سه ماه اول نوشت که شکر خدا بچم سالم بود...بعد دکتره میگفتم نوبت بعدی کی بیام خودش تاریخ میزد...بعد شیش ماهگی هم رفت بیمارستان اسم نوشتم و دکتر خودبیمارستان تحت نظرش بودم هردفع میرفتم بیمارستان چون دفترچه داشتم حدودا پنج تومن ویزیت میشد قبل بیمارستانم پیش دکترشخصی 50تومن ویزیت میشدم

برا آرزوهام یه صلوات بفرستید😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهرانم

هزینه بیمارستان خصوصی خیلی بیشتر دولتی هستش..الان سزارین اختیاری نمیکنن عزیزم..بیمارستان خصوصی سزارین کمتراز پنج تا شیش تومن نیس...اگه دفترچه نداری خیلی گرون میشه سنو وازمایشات...برا ازمایش درمانگاه برو که کمتر بشه

برا آرزوهام یه صلوات بفرستید😘😘
هزینه بیمارستان خصوصی خیلی بیشتر دولتی هستش..الان سزارین اختیاری نمیکنن عزیزم..بیمارستان خصوصی سزاری ...

مرسی به خاطز توضیحاتت 

خیلی گیچ شدم 

نمیدونم باید چیکار کنم چیکار نکنم 

چیبخورم یا نخورم 

برنامه ای یا پیچی میشناسی اینارو توضیح بده