2777
2789
عنوان

شوخی های اینجوریو کجای دلم بذارم⛔⛔⛔

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 34 پست

خیلی رو این جریان ازدواج ما حرف زدن،خیلی تیکه بهش انداختن،چون  فاصله جدایی تا ازدواجش با من کم بوده

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فک کردم شوهر خواهرت رو میگی بیچاره خواهرشوهرت با این شوهر مشنگش

تو هر مهمونی باید چنتا تیکه بپرونه🤦‍♀️

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 
تو هر مهمونی باید چنتا تیکه بپرونه🤦‍♀️

ولش کن

اینی که گفت کلا تیکه نبود

اصلا معلوم نبود چی میگه😂

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
با این آدما سر به سر نزار اصلا حسابشون نکن حسابشون نکنی بعد یه مدت ساکت میشن اصلا نباید دیدشون و نشو ...

من کلا تو جمعشون ساکتم،اما این مردک هر دفعه یه چی بهمون میگه،یا سر تا پا آدمو اسکن میکنه،یا تیکه میندازه ،کلا با مزه س😐

ولش کن اینی که گفت کلا تیکه نبود اصلا معلوم نبود چی میگه😂

چرا دیگه،ینی ب شوهرم میگه تو خیلی زود بعد جداییت ازدواج کردی

تو هم باید باهاش ی شوخی مث خودش میکردی تا بفهمه

من اصلا محلش نمیذارم در حد آداب معاشرت اولیه،چند بارم تا الان بهم گفته بذار من باور نکنم که شماها از قبل همدیگرو نمیشناختین

چرا دیگه،ینی ب شوهرم میگه تو خیلی زود بعد جداییت ازدواج کردی

چرت و پرت میگه

محلش نده

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
خواهرم چرا؟

خاهر شوهرش ن خاهرش

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 
منم سال اول خونه مادرشوهرم عید بودم دامادشون واس خودشیرینی گفت عروسات خونتو تمیز نکردن رو سقفت تار ...

وااای،چندشن این دوماداشون،این یکی که دیگه آخر پرروییه،از دست حرفاش چند بار با شوهرم بحثمون شده

وااای،چندشن این دوماداشون،این یکی که دیگه آخر پرروییه،از دست حرفاش چند بار با شوهرم بحثمون شده

بنده خدا چرا با شوهرت بحث کنی

اصن محل نذار

هر چند وقت یبار صحبت ک شد جلوشوهرت بگو فلانی خاله زنکه

از مردای خاله زنک بدم میاد

بگو مرد باید مثل تو باشه پر غرور و با جبروت !  

بنده خدا چرا با شوهرت بحث کنی اصن محل نذار هر چند وقت یبار صحبت ک شد جلوشوهرت بگو فلانی خاله زنکه ...

شوهرم اصلا جوابشو نمیده منم حرصم میگیره،بهشم میگم میگه ولش کن،بخدا بیشتر پسرا فامیلشون هزار بار این ازدواج ما رو سوژه کردن،چون جریان کلملا برعکس بوده،اشتباه دارن میگن من بیشتر ناراحت میشم