2777
2789
عنوان

زن و شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 23 پست

شوهرم وقتی میگم ت فلان اخلاقت بده میگه ایشالا بمیرم بری ی مرد بهتر از من پیدا کنی😐😢منم وقتی از شوهرم حرصم میگیره میگم ایشالا من بمیرم بری ی زن دیگ بگیری ک بهتر از من باش 😒

نه دیگه که مثلا بزاره بره راحت طلاق بگیره

اینجوری نمیتونه طلاق بگیره عزیزم اول از قوانین کشورمون مطلع بشو

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم نباید زیاد لی لی ب لالای مردا بزاری هی هر رو بشون این حرفؤ بزنی ک خودشون و گم نکنن کسیم ک ب شوهرش این حرفو میزنع حتما منظورش این نیس ک بره زن بگیره .میخاد بش بفهمؤنه ک اذیتم میکنی

خدایا کمکم‌ کن❤

برا چی بگه برو زن بگیر؟؟ 

برا بچه مثلا؟؟ 

برا بچه من دیدیم... زنه بچه دار نمی‌شده خودش ب شوهرش گفته برو زن بگیر اونم رفته گرفته. الان خودشو هووش چندین ساله که دارن با هم زندگی میکنن

اینجوری نمیتونه طلاق بگیره عزیزم اول از قوانین کشورمون مطلع بشو

وقتی یه زن دیگه وارد زندگی بشه خودبخود زن اول ول میشه میتونه بزاره بره 

منظورم حق و حقوق نیست گلم چون درهرصورت هیچ حقی به زن نمیرسه با این اوضاع قانونای جدید

نیست در دیده ما منزلتی دنیا را                                ما نبینیم کسی را که نبیند ما را
برا چی بگه برو زن بگیر؟؟  برا بچه مثلا؟؟  برا بچه من دیدیم... زنه بچه دار نمی‌شده خودش ب ...

بچه داره

نیست در دیده ما منزلتی دنیا را                                ما نبینیم کسی را که نبیند ما را
وقتی یه زن دیگه وارد زندگی بشه خودبخود زن اول ول میشه میتونه بزاره بره  منظورم حق و حقوق نیست ...

ببین تا وقتی زنش باشی نمی تونی ول کنی بری، این یه واقعیته 

میتونه بگه دوستش دارم، جدا نمیشم! میتونه بره عدم تمکین بگیره نذاره از خونه بری بیرون.

بازم شما صلاح خودتون رو میدونید.موفق باشید

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
وقتی یه زن دیگه وارد زندگی بشه خودبخود زن اول ول میشه میتونه بزاره بره  منظورم حق و حقوق نیست ...

البته از لحاظ حق و حقوق، مهریه رو هروقت بخواد میتونه بگیره