2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خنده نداره ما میگیم سردی   بالفرضم‌ که اشتباه گفتم زشته بخاطر ی کلمه اشتباه جلو این همه کاربر ...

بیخیال من مسخره نکردم بامزه بود خندیدم.

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...
اوکی پس واسم دعا کنید بچم دختر بشه چون دختر خیلی دوست دارم 

ان شاالله هرچی خیره پیش بیاد وسلامتی خودت ونی نیت🙏 واقعا نی نی دختر عالیه من دارم شیرین زبونیاش و حرکت ورفتارش دل منو باباشو ک هیچ دل بقیه رو آب میکنه. از وقتی بچه دارشدم دیگه شباخیلی کم خونه ایم از بس دعوتمون میکنن همشم بخاطر دخترمه خودشون میگن😂البته از بعد کرونا بازارمون کساد شده😉

دوستم بچه اولش دختر واقعا دوستش داره اما ترس داره  شوهرش میگه بریم اقدام میگه میترسم خدانکرده ...

ببخشیدا خاک تو سرش ترس واسه چی!؟پسر بیاد از اسمون براش چی میاد ک اینجوری فک میکنه!؟ دختر بهترین نعمته این فرهنگ اشتباهیه ک جاافتاده مثلا این همه پسر دورمون چ گلی ب سر خونوادشدن زدن!!بخدا ن بخاطر اینکه دختردارم از خدامه دومیمم دخترباشه دو تا خواهر دلسوز ومهربان مث منو وخواهرم

ببخشیدا خاک تو سرش ترس واسه چی!؟پسر بیاد از اسمون براش چی میاد ک اینجوری فک میکنه!؟ دختر بهترین نعمت ...

برا چی توهین میکنی عزیزم.

هر کسی باشهه دوست داره دو تا بچه با دو تا جنسیت داشته باشه.مگه قرار گل بزنن.تو این زمون ها همه ترجیح میدن دو تا بچه دختر وپسر داشته باشن.

برا چی توهین میکنی عزیزم. هر کسی باشهه دوست داره دو تا بچه با دو تا جنسیت داشته باشه.مگه قرار گل بز ...

شما متنشو بخون نوشته ترس داره مثلا نی نی دختربیاد میخواد بخورتش ک میترسه 

برا چی توهین میکنی عزیزم. هر کسی باشهه دوست داره دو تا بچه با دو تا جنسیت داشته باشه.مگه قرار گل بز ...

نوشته میترسه میگه خدای نکرده نکنه دختر باشه بنظر من افکار اون زن خیلی بدتر از اون لفظ کوچیکیه ک من بکاربردم. خدا قهرش نمیگیره واسه نعمتی ک میخواد بده بگی خدای نکرده. بنظر من اونایی ک از نی نی دختر میترسن اولا شان وشخصیت خودشونو ک زنن پایین میارن دوما لیاقت همچین نعمتی رو ندارن

ببخشیدا خاک تو سرش ترس واسه چی!؟پسر بیاد از اسمون براش چی میاد ک اینجوری فک میکنه!؟ دختر بهترین نعمت ...

ترس از اینده داره و اطرافیان که میگن پسر 

حالا میگه میترسم خدا قهرش بگیره 

والا ترس داره از اینده بچه میگه دخترا خیلی مظلوم هستن تو این جامعه