2777
2789
بهش گفتم نکن گوش نکرد وگرنه دلخوری پیش نیومد بالاخره  تو زندگی بحث پیش میاد قرار نیست کسی بله ...

دلخوری مادر شوهرت تموم میشه اما خوب کاری کردی که فهموندی هیچکسی حق دخالت نداره تو زندگیتون...

محبت ایدز نداره....بکنید😉🤪👍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حرفت بد نبوده ،ولی اگه با همین بار منقی که اینجا بیان کردی ،گفته باشی بد بوده 

داشت دخالت میکرد در مورد سر کار رفتن من و مسائل مربوط به من

منم نتونستم تحمل کنم که به خودش اجازه

بده در مورد زندگی ما تصمیم بگیره

والا اگه به همین صریحی گفتی به نظرم کارت خوب نبوده مخصوصا اینکه میگی ادم خوبیه حتی اگ نبود هم بالاخره بزرگتره در ضمن این چیزا دخالت نیست شاید به عنوان بزرگتر یه راهنمایی چیزی میکرد 

تعلیم مده کم ذات را / کم ذات اگر بالا رود / گردن زند استاد را برای شادی روح دایی عزیزم یک صلوات میفرستین🖤 
از اول بهش گفته بودن نباید کسی تو زندگی ما دخالت کنه 

حرفت هم اشتباه نبوده ولی اگ مادر شوهرت آدم خوبیه باهاش صحبت کن بگو دوست دارم مشکلمون رو خودموم حل کنیم نمیخوایم بقیه ناراحت بشن ازاینک ما دعوا کردیم بالاخره اونم مادره ناراحتی بچه هاش اونو هم ناراحت میکنه 

والا اگه به همین صریحی گفتی به نظرم کارت خوب نبوده مخصوصا اینکه میگی ادم خوبیه حتی اگ نبود هم بالاخر ...

داشت میگفت از زندگی و بچه ات کم گذاری میزی سر کار

اینم بگم کار من خاصه و راحت بدست نیاوردمش

و دارم هم بیرون کار میکنم و هم از جون مایه می ذارم برای کارای خونه

در ضمن پولم را هم برای خونه خرج میکنم

داشت میگفت از زندگی و بچه ات کم گذاری میزی سر کار اینم بگم کار من خاصه و راحت بدست نیاوردمش و دارم ...

و اینم بگم می خواست مادر شوهرم زنگ بزنه به خانواده من هم بیان که من جلوشان را گرفتم که در زندگی ما دخالت نکن

حرفت هم اشتباه نبوده ولی اگ مادر شوهرت آدم خوبیه باهاش صحبت کن بگو دوست دارم مشکلمون رو خودموم حل کن ...

اصلا نمیتونم باهاش صحبت کنم، چون اون موقع فکر میکنه مقصر منم و باز به خودش اجازه دخالت میده