2777
2789

سلام خانما من دیروز نوت ۸ پرو خریدم ۵وخورذه ای تو شرایط بد مالی بخدا به دقیقه نتونستم ذوق کنم از بس همه میگفتن پک چین؟هنده؟گلوبال؟تو رو خدا شما که دارین بگین از کجا بفهمم پک کجاست؟نوشته روی کارتنش کاملا انگلیسی نوشته دفترهای داخلشم کاملا انگلیسی  ولی روی جعبه نوشته مدین چین

دوست مهربونی که میخونی خیلی محتاجم به دعاتون اگه ممکنه یه صلوات برام بفرستین دلتون شاد لبتون خندون

کامل چینی البته چینی اصل و اورجینالشون ها چینی بی کیفیت نه

میشه با دلای مهربونتون برا مادر شدنم دعا کنید🥰  عالی بودن را برای خودمان همیشه تکرار کنیمتا عالی شویم. ما به هر‌ چه فکر می کنیم ،هرچه می گوییم و هر چه به زبان می آوریمهمان می شویم. پس همواره با خودت تکرار کنهمه چیز عالی است...🌷به ذهن و ضمیر خود عالی بودن را القاء کنید.ذهن ما چیزی را می سازد که می گوییم.افکار ما می تواند یک بیابان خشک رابه گلستانی تبدیل کند.آدم های سالم دنیایی از افکار عالی دارند وذهن خود را خوشحال و سالم نگه می دارند.برای همین همیشه سلامت، شاد ،خونسرد و مهربان هستند💐

شیائومی درجه یک چینه وکیفیتش عالیه 

لَهُمْ قُلُوبٌ لَا يَفْقَهُونَ بِهَا وَلَهُمْ أَعْيُنٌ لَا يُبْصِرُونَ بِهَا وَلَهُمْ آذَانٌ لَا يَسْمَعُونَ بِهَا ۚ أُولَٰئِكَ كَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ ۚ أُولَٰئِكَ هُمُ الْغَافِلُونَ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای بقران دارم دق میکنم میگم خراب شد چیکارکنم؟عیب و ایرادی داشت چی؟بخدا اگه یه لحظه لذت بدم هی میگم عجب غلطی کردم خریدم

دوست مهربونی که میخونی خیلی محتاجم به دعاتون اگه ممکنه یه صلوات برام بفرستین دلتون شاد لبتون خندون

راستی بالای صفحه دوتا ساعت هست یکیش نوشته محلی یکی نوشته به وقت کلکته.میگم یه وقت هندی نباشه بدبخت شم

تورو خدا بیایین یه دقیقه وقتتون میگیره اما من دارم میمیرم از استرس

کامل چینی البته چینی اصل و اورجینالشون ها چینی بی کیفیت نه

یه لحظه بیایین.اخه گفت گلوباله دلم گرفته تو این اوضاع خریذم هخراب در نیاد از کار

شیائومی درجه یک چینه وکیفیتش عالیه 

تورو خدا بیایید بالا روبخونید خیلی استرس دارم

عزیزم گفتم مال چین و باکیفیت عالیه....اون ساعتا رو خودت باید تنظیم کنی عزیزم...خراب بشه هم همه جا قطعاتش هست حتی ی پیچ ریزش...گارانتی نگرفتی مگ؟؟اونجا تست کردین گوشی رو؟؟

میشه با دلای مهربونتون برا مادر شدنم دعا کنید🥰  عالی بودن را برای خودمان همیشه تکرار کنیمتا عالی شویم. ما به هر‌ چه فکر می کنیم ،هرچه می گوییم و هر چه به زبان می آوریمهمان می شویم. پس همواره با خودت تکرار کنهمه چیز عالی است...🌷به ذهن و ضمیر خود عالی بودن را القاء کنید.ذهن ما چیزی را می سازد که می گوییم.افکار ما می تواند یک بیابان خشک رابه گلستانی تبدیل کند.آدم های سالم دنیایی از افکار عالی دارند وذهن خود را خوشحال و سالم نگه می دارند.برای همین همیشه سلامت، شاد ،خونسرد و مهربان هستند💐
عزیزم گفتم مال چین و باکیفیت عالیه....اون ساعتا رو خودت باید تنظیم کنی عزیزم...خراب بشه هم همه جا قط ...

آره تست کردن یکسال ونیم هم گارانتی داره

آره تست کردن یکسال ونیم هم گارانتی داره

آخه گفتم گلوبال می‌خوام گلوبالش گرونتره  یعنی یه فروشنده می‌تونه شرمساری کلاه بزاره بگه گلوباله ولی چین باشه

انقدر نگران نبااش!!

فامیلا همیشه اینطوری میگن من سامسونگ a50گرفتم  یکی از فامیلا گفت گوشیت فلان قابلیتو نداره ب درد نمیخوره و.... 

حرف الکی میزنن

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰

خب پس نگران نباش من نزدیک۷ماهی میشه گرفتم راضیم اوایل یکم هنگ میکرد اونم بخاطر این بود ک حافظشو کامل پر کرده بودم ک خالی کردم در ست شد...درکل راضیم و گوشی خوبیه