2777
2789
عنوان

شیرین ترین😍

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 57 پست
فدااا😂❤ ۱۹

ای جان چوچولویی ......خدا حفظت کنه عشقم مثل من زیاد آرایش نمیکنی ..من فقط ریمل رژ میزنم هراز گاهی خط چشم

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
ای جان چوچولویی ......خدا حفظت کنه عشقم مثل من زیاد آرایش نمیکنی ..من فقط ریمل رژ میزنم هراز گاهی خط ...

عشق آرایشم منتها از جایی ک گند میزنم ب همون رژ و کرم پودر اکتفا میکنم😂😂

اگه من همش می رقصم اگه من همیشه مستم از کار دنیا می ترسم😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشق آرایشم منتها از جایی ک گند میزنیم ب همون رژ و کرم پودر اکتفا میکنم😂😂

ای جان ...من کرم پود اصلا نمیزنم من این عکس به بچه ها نشون دادم یکی گفت خیلی کرم زدی قسم خوردم که هیچی نزدم به خدا😑😐یکی میگفت مژه هات فتوشاپه😐

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
ای جان ...من کرم پود اصلا نمیزنم من این عکس به بچه ها نشون دادم یکی گفت خیلی کرم زدی قسم خوردم که هی ...

اینجارو میگی😂بابا اینجا فقط کافیه بفهمن از چهرت راضی هستی چنان بکوبنت ک نگو😂😂

اگه من همش می رقصم اگه من همیشه مستم از کار دنیا می ترسم😄
اینجارو میگی😂بابا اینجا فقط کافیه بفهمن از چهرت راضی هستی چنان بکوبنت ک نگو😂😂

آره دیگه عکس نمیزارم😐🙄

منم چنتا از کاربرا خیلی اصرار کردن گفتم من دیگ توبه کردم😂 الانم چون تو بودی گذاشتماا😁❤

ای جانم مرسی ..منم تو بودی گذاشتم بعد چک کردم کسی نبود گداشتم

منم چنتا از کاربرا خیلی اصرار کردن گفتم من دیگ توبه کردم😂 الانم چون تو بودی گذاشتماا😁❤

دورت بگردم من دوست کوچولوعه خودم

فدااا آبجی بزرگه خودمی😘

😚😚😚😚