2777
2789
عنوان

چقد مینالین😐

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 54 پست
منم تو یه تاپیک درمورد ازدواج اجباری حرف میزدیم، بدونه اینکه متوجه اسم کاربر بشم ریپش ميکردم و اونم ...

نر😂😂😂😂اره منم یک مرده ای درخواست داد اسمشم آقا ممد بود😐 میدونی آخه اینجا خب معلومه بیشتری ها متاهل ان بازم درخواست میدن😑

🤐
متاسفانه حسادت بعضیارو داره نابود میکنه 

منم گفتم ان شا الله انقد خدا بهت بده ک بیست تومن برات پولی نباشه پوز بدی

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نر😂😂😂😂اره منم یک مرده ای درخواست داد اسمشم آقا ممد بود😐 میدونی آخه اینجا خب معلومه بیشتری ها مت ...

حالا یکی از سوالهاش این بود بچه داری،؟!!! اونوقت درخواست میده، اینم به لاتینی محمد بود، از خودم بدم میاد چرا متوجه نشدم 😖

خیلی خوب گفتی    

عاره 

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
مثلا امروز یکی تاپیک زده بود ک شوهرش پول بهش داده یهو یکی اومد گف تو با این خوشحال میشی؟؟ شوهر من ب ...

😐😐😐😐😐

Talk like a champion walk like a champion 😎💪👸خواهشا  منو  تو تاپیکای  دعوا  تگ  کنید  دعوا  دوس  دارم 😈
😐😐😐😐😐

یکیم گف معلوم نیس شوهرت چ گندی زده ک میخواد با پول درستش کنه

یکی دیگ هم گف مردا با پول زن خر میکنن

مثلا امروز یکی تاپیک زده بود ک شوهرش پول بهش داده یهو یکی اومد گف تو با این خوشحال میشی؟؟ شوهر من ب ...

وای اره دقیقا !!

میبینی یک نفر با یک شاخه گل خوشحال میشه و دیگه توقع نداره از شوهرش همه میان میزنن تو ذوقش🤦🏼‍♀️

🤐
وای اره دقیقا !! میبینی یک نفر با یک شاخه گل خوشحال میشه و دیگه توقع نداره از شوهرش همه میان میزنن ...

اره 😐