2821
2789

بله هیچی یه روز همو دیدیم کلی دعوا گیس و گیس کشی بعد یه لحظه ساکت شدیم دیدیم عهههههه عاشق شدیم و تمام..والا واسه شما هم کنار گذاشته بودیم ولی دیر رسیدی بردنش😁

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد⁦♥️⁩                                                          

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فراااووووون 

انجمن# از خود راضیان  

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚

بلع یکی با دخترعموم رفیق بود از بچگی با خودش و داداشش دوست بودیم خیلی هم صمیمی بعد یسال تو خیابون جلومو گرفت گفت من بخاطر تو ب اون نزدیک شدم منم همونجا جواب منفی دادم یکی دیگو رو هم 

مرد ستیزن کلا 

ی ادم دیگم حدود چهارماه هر روز و شب با ماشینش ژینا گل من میزد و از جلو خونمون رد میشد تمام اون چهارماه استرس داشتم خیلی بد بود 

بعدش فهمیدم همون خواستگار سمجم بودع دوسال خواستگارم بود و جوابم منفی بود حتی میخواستم جایی برم نمیتونستم مراقبم بود همش اینقد وایمیستاد تا سوار ماشین شم خیلی بد بود برام 

ولی یکی بالاخرع بعد 20حصار قلبمو شکست و باورای بدمو نسبت ب مردا خراب کرد

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

هیچ ک هیچ وقت هرک هم گفت الکی دوست دارم فهمیدم چقد مسخرم کرده و بازیم داده هعییییی😭😭😭😭😭😭

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز