2777
2789
عنوان

avenger123دمت گرم

165 بازدید | 21 پست

راست میگن ایشون واقعا 

من چند بار این مورد واسم پیش اومده تو تاپیک های مختلفی میرفتم ک درمورد خانوما سوال پرسیدن و منم جواب میدادم بخاطر شغلم و درسم خب ایجاب میکن اینجا سوالا رو بتونم جواب بدم 

بخاطر همین موضوع ی سریا در خواست دوستی میدادن راستش منم قبول میکردم چون گفتم سوال شخصی شاید نتونن راحت حرف بزنن 

ولی با چند تا اسم اومدن و از من سوالات ناجور پرسیدن 

اشتباه کردم چیزی ب نی نی یار نگفتم 

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳
خودت مشکوکی😁😁😁😁

ن بابا من کجا مشکوکم 

والا ماما ام دانشجو 😂

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مهندس رضا شاید راست باشه ولی در مورد پسر جوانمرد بسیار ناشیانه اسکرین تقلبی درست کردن

کاربر آقا هستم / تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است , با فحاشی کردن به دیگران فقط تربیت بی مقدار خودتون رو نشون میدید  
مهندس رضا شاید راست باشه ولی در مورد پسر جوانمرد بسیار ناشیانه اسکرین تقلبی درست کردن

من کاربری پسر جوانمرد تا حالا ندیدم

مهندس رضا رو چرا دیدم حتی چند بار اسمش تگ کردن دوستان

من کاربری پسر جوانمرد تا حالا ندیدم مهندس رضا رو چرا دیدم حتی چند بار اسمش تگ کردن دوستان

اسکرین پسر جوانمرد تقلبیه . مهندس رضا رو نمیدونم چیه جریانش

کاربر آقا هستم / تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است , با فحاشی کردن به دیگران فقط تربیت بی مقدار خودتون رو نشون میدید  
از کجا مطمئنی

ادبیاتش کاملا مضحک و مصنوعی بود, قشنگ مشخص بود یک فرد ناشی یک متنی رو نوشته و میخواد اعتراف به چند تا جرم رو به یک نفر نسبت بده .

خودت مشکوکی😁😁😁😁

😂😂😂😂

سـعدی اگـر عاشـقی کـنی و جـوانـی،عشـقِ محـمد بـس اسـت و آلِ محـمد💚توو هر زمینه ای،بتونم کمک میکنم💚آیدی تلگرامم Nilay291💚آیدی اینستا Nilojamalvandniya
ادبیاتش کاملا مضحک و مصنوعی بود, قشنگ مشخص بود یک فرد ناشی یک متنی رو نوشته و میخواد اعتراف به چند ت ...

دقیقا

سعی کرده بودن تو یه کامنت به چند تا جرم اعتراف کنن.

حق_الناس#  

در همه حال خوشحالم حتی اگه دنیا به کامم نباشه  یا درد بکشم.یکسال بزرگتر شدم  پس باید بیشتر بخندم    
ادبیاتش کاملا مضحک و مصنوعی بود, قشنگ مشخص بود یک فرد ناشی یک متنی رو نوشته و میخواد اعتراف به چند ت ...

والا منم شک کردم خیلی اغراق امیز بود دیگ انگار اسلحه گذاشتن رو سرش بهش میگن فقط بگو 😂

دقیقا سعی کرده بودن تو یه کامنت به چند تا جرم اعتراف کنن. حق_الناس#  

این مهندس رضا شاید شیطونی کرده باشه نمیدونم , ولی این پسر جوانمرد یه سری دخترا اینجا واسش سر و دست میشکنن اینم محل نمیده اینا سوزش میگیرن .

این مهندس رضا شاید شیطونی کرده باشه نمیدونم , ولی این پسر جوانمرد یه سری دخترا اینجا واسش سر و دست م ...

👍👍👍

در همه حال خوشحالم حتی اگه دنیا به کامم نباشه  یا درد بکشم.یکسال بزرگتر شدم  پس باید بیشتر بخندم    
والا منم شک کردم خیلی اغراق امیز بود دیگ انگار اسلحه گذاشتن رو سرش بهش میگن فقط بگو 😂

اره توجه نکنید قبلا هم تاپیک زدن تخریبش کنن .

این مهندس رضا شاید شیطونی کرده باشه نمیدونم , ولی این پسر جوانمرد یه سری دخترا اینجا واسش سر و دست م ...

وا مگ کیه ک سرم دستم میشکونن واسش

😂😂 فک کنم لفظ قلم اومده