2777
2789
عنوان

avenger123دمت گرم

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 21 پست
اره توجه نکنید قبلا هم تاپیک زدن تخریبش کنن .

نکن خودتی 👀اگ تویی از تاپیکم برو

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳
وا مگ کیه ک سرم دستم میشکونن واسش 😂😂 فک کنم لفظ قلم اومده 

والا مهندس رضا میومد اینجا زبون نداشت بیچاره , هر تاپیکی میزدن میومد مینوشت با تشکر فراوان و میرفت . چند وقت پیش مسابقه برگزار کردن به عنوان محبوب ترین کاربر .

ایشون رتبه 1 رو به دست اورد . من که چیزی در مهندس رضا و پسر جوانمرد ندیدم , از همجنسای خودتون بپرسید در اینها چی دیدن   

کاربر آقا هستم / تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است , با فحاشی کردن به دیگران فقط تربیت بی مقدار خودتون رو نشون میدید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا مهندس رضا میومد اینجا زبون نداشت بیچاره , هر تاپیکی میزدن میومد مینوشت با تشکر فراوان و میرفت . ...

من اصن سر و دست واس پسری اونم اینجا نمیشکنم 

اونایی ک این کارو کردن ی کم سطحشون پایین و زود باور 

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳

والا نمیشه ب کسی اعتماد کرد 

من اصن سر و دست واس پسری اونم اینجا نمیشکنم  اونایی ک این کارو کردن ی کم سطحشون پایین و زود با ...

من نمیخوام به کسی جسارت کنم ولی متاسفانه اکثریت اینجا سطحشون پایینه و زودباورن . مثلا سر اون ماجرای شهاب سنگ کاربرا یکی در میون تاپیک میزدن گریه میکردن که الان قراره شهاب سنگ بخوره به زمین و دنیا تمام بشه .

کاربر آقا هستم / تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است , با فحاشی کردن به دیگران فقط تربیت بی مقدار خودتون رو نشون میدید  
من نمیخوام به کسی جسارت کنم ولی متاسفانه اکثریت اینجا سطحشون پایینه و زودباورن . مثلا سر اون ماجرای ...

بله