sfdjsk مدیر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 554 عنوان هرکی دلش گرفته بیاد | مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 46 پست بچه هاخیلی دلم گرفته خیلی خیلی امشب ازخونه بابام اومدم خونه شوهرم ولی خیلی سردیم دوتامون منم اون رفتع بالاخونه مامانش حتی جدامیخابیم من خیلی ازش دلم شکستع براهمین نمیتونم بهش محبت کنم اصلا هیی این زندگیو اصلا دوس ندارم 1399/03/26 | 23:18 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sfdjsk مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 554 یه دو روز من رفتم خرید زورش گرفته امروز هرچی حرف بود بهم زد منم خسته شدم پشت تلفن سرش داد زدم گفتم خ ... وااای اینجوری که خیلی بده فک کنم تو خیلی دوسش داری اره؟؟؟
خورشید_خاانم عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 2495 وااای اینجوری که خیلی بده فک کنم تو خیلی دوسش داری اره؟؟؟ اره :(اونم منو خیلی دوست داده اما دوتامون اخلاقامون تنده یعنی یکمیون یه حرف بزنه طرف مقابل سریع یه جواب دندون شکن میده و میشه یه جنگگگ بزرگ کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98983 توهمباهمسرت سردی؟ نه دلم گرفته بود وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
sfdjsk مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 554 اره :( اونم منو خیلی دوست داده اما دوتامون اخلاقامون تنده یعنی یکمیون یه حرف بزنه طرف مقابل ... وااای این اخلاق زندگیو خراب میکمه برین پیش یع مشاوره خب اینجوری که نمیشه
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98983 مث من دل منم بدجوری گرفتع 😔😔😔😔😔 وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
خورشید_خاانم عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 2495 وااای این اخلاق زندگیو خراب میکمه برین پیش یع مشاوره خب اینجوری که نمیشه امشب بهش گفتم بریم مشاور میگفت نه من خیلی بدم من روانیم که تو خواستی خودتو بکشی طلاقتو بگیر :( کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا
sfdjsk مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 554 امشب بهش گفتم بریم مشاور میگفت نه من خیلی بدم من روانیم که تو خواستی خودتو بکشی طلاقتو بگیر : ... بهش محبت کن چون خودتو خاسی بکشی بدجوری بهش برخورده ناراحت شده خیلی فک کرده از اون خسته شدی
aniiiii745 عضویت: 1397/04/31 تعداد پست: 2194 توچرا چیشده انقد دردم زیاده دیگه اصلا نمیتونم بگم ...با خودم میگم چیو بگم اخه....فقط دلم میخاد یه دل سیر زار بزنم
خورشید_خاانم عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 2495 بهش محبت کن چون خودتو خاسی بکشی بدجوری بهش برخورده ناراحت شده خیلی فک کرده از اون خسته شدی 😥😥الان رفتم سمتش پسم زده میدونم فردا خودش میاد بغلم میکنه کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا
sfdjsk مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 554 انقد دردم زیاده دیگه اصلا نمیتونم بگم ...با خودم میگم چیو بگم اخه....فقط دلم میخاد یه دل سیر زار بزن ... مث من خیلی دلم پره خیلی خاسی بامن دردو کنی توشخصی بیا من چون مث خودتم درکت میکنم
sfdjsk مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 554 😥😥 الان رفتم سمتش پسم زده میدونم فردا خودش میاد بغلم میکنه خب وقتی تورودیدع که خاسی خودتو بکشی بدجوربهش برخورده اونم درک کن پیش خودش فک کرده چقد بدبوده که تواین کاروکردی
55ahsan عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 659 با همسرم دعوا بد کردیم زد وسایل خونه رو شکوند الان رفته تو اتاق دراز کشیده توخونه هیچی نداریم ... یعنی مواد غذایی هم تو خونتون نیست . این اصلن توکتم نمیره تو تمام عمرم همچین حاتی ندیدم اینا چرا میرن زن می گیرن
55ahsan عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 659 امشب بهش گفتم بریم مشاور میگفت نه من خیلی بدم من روانیم که تو خواستی خودتو بکشی طلاقتو بگیر : ... به نظرم ترسید . یعنی واقعا نمی توتونین 4 کلام منطقی و بی دعوا باهم صحبت کنین
خورشید_خاانم عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 2495 یعنی مواد غذایی هم تو خونتون نیست . این اصلن توکتم نمیره تو تمام عمرم همچین حاتی ندیدم اینا چرا میرن ... عزیزم ما اثباب کشی داریم قرار بود مثل امشب خونه جدیدمون باشیم ک نیستیم خداروشکر وضع ماالیمون زبان زد هست و یخچالمون همیشه پر اما کلا تو خونمون یه فرش کوچیک پهنه زود# قضاوت نکنیم کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا