2821
2789
عنوان

چجوری واسه لاغری انگیزه داشته باشم؟توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 42 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من رژیم نگرفتم عروسی داییم فقط ورزش اولش شبا با ۲۰ تل ۳۰ تا دراز نشست شروع کردم بعد روز های بعد تو هر وعده ۳۰ تا بعد دو سه روز اخر روزی سیصد تا اینا.یعنی اصن تو فشار نبودم چون عادت کرده بودم . هر روز لباسرو میپوشیدم میدیدم زیپِش یکم بیشتر بسته میشه و کلی ذوق میکردم کل فامیلا میگفتن چیکار میکنی میگفتم ورزش باورشون نمیشد باهام قهر بودن ک چ ا نمیگم😁

خب کالری شماری تو بلدی؟؟؟من دوست ندارم کالری شماری کنم فقط کم میخوام بخورم خوششم نمیاد بیام اینجا گز ...

کالری شمار  داشتم هم کرفس رو داشتم هم مانکن رو..ولی فست فود رو باید بزار کنار من فقط چون زیاد غذا نمیخورم 

کاربر جدید نیستم از بس توهین کردن رفتم ولی دوباره اومدم چون نمیشه دهن بعضی از مردم رو بست😊❤ قانون اول: گور بابای حرف مردم:)
یکم قبلتر گفتم اینکارا خوبه

من خیلیم هله هوله میخورم مخصوصا کیک و شیر کاکائو

کاربر جدید نیستم از بس توهین کردن رفتم ولی دوباره اومدم چون نمیشه دهن بعضی از مردم رو بست😊❤ قانون اول: گور بابای حرف مردم:)
نه یه سایته هر دوره ۶۰ تومن 

بچه ها من همون استارتر این تاپیکی هستم ک امروز گذاشتم خاستم بگم از امروز شروع کردم تو ۴ دیقه ۵۰ تا دراز و نشست😍.شماعم شروع کنین باهم پیش بریم

مامیتوانیم# 💪