2777
2789
عنوان

عشق بعد از ازدواج به وجود میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 35 پست
آره شده ولی قبلش باید تمام شرایط ازدواجتون برسی کنید 

مثلا چیا؟؟

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله چرا که نه.. وقتی با تفاوت ها بسازند و به تفاوت های هم احترام بذارند و به یک تفاهم و

تعادل برسند چرا که نه..

حداقل عشقی که بعد ازدواج به وجود بیاد عاقلانه تره..آدم واقعیت هارو میبینه و اون هارو برای 

خودش تحلیل و قابل هضم میکنه..

خیلی بهتر از این هست که کور و کر انتخاب کنه و یکم که زندگی اون روی خودش رو نشون داد..

یکهو با دنیایی از هجمه ها و تفاوت ها و. که براشون برنامه ریزی نکرده بود و اصلا فکرشم نمیکرد روبه رو بشه..

و آتش عشق هم روز به روز سردتر..و این واقعیت ها هم روز به روز نمایان تر... ..

دست به دست هم بدن برای تخریب روابط متاسفانه..

البته ب دوطرفم خیلی بستگی داره

که چ جوری باشن؟؟

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚

اره 

عشق یعنی علاقه شدید قلبی 

هر زمانی ممکنه ب وجود بیاد 

فقط عشق قبل ازدواج ی فاکتور داره که عشق بعد ازدواج نداره اونم غیرمترقبه بودن هست ک هیجان قضیه رو بیشتر می‌کنه. همین

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
ینی بوجود امدنش راحته این که دائم بمونه سخته

آهان🤕

بله چرا که نه.. وقتی با تفاوت ها بسازند و به تفاوت های هم احترام بذارند و به یک تفاهم و  تعادل ...

وای چقد قشنگ گفتی

بله چرا که نه.. وقتی با تفاوت ها بسازند و به تفاوت های هم احترام بذارند و به یک تفاهم و  تعادل ...

ببخشید من ندیدم اول شما آقا هستین

من همش نگرانم نکنه بعد ازدواج عشقی به وجود نیاد🤕

از عکس پروفایل..تا نام کاربری..تا امضا..همه نوشته..کاش نی نی سایت تفکیک جنسیتی میکرد با رنگ کاربری.. ...

امضا ندارین از عکس و اسمتون فهمیدم