2777
2789
۱۴ سالته واقعا؟ من همسن تو بودم 😃 خرسمو بغل میکردم خوابم ببره😂 تو تو سایت چیکار میکنی😙

منم شبا بدون خرسم خوابم نمیبره 😂😂⁦👌🏻⁩⁦👌🏻⁩

راستش یه بار تو گوگل یه سوال داشتم سرچ کردم ... جپابش رو تو نینی سایت پیدا کردم....

نزدیک ۵ ماهه که میام اینجا تاپیک ها رو میخونم ولی امروز بلاخره موفق شدم وارد سایت بشم😂😁⁦🤦🏻‍♀️

در ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد میشه شما هم واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستین .... ممنون⁦❤️⁩
چم والا من 18 سالمه تا حالا ی دونه خواستگارم نداشتم میگن چون ریزه میزه ای   قیافمم خوبه

شکیرا ب اون ریزه میزگی😕 پیکه با اون خوشکلی و قد بلندی 

کی گفته چون ریزی خواستگار نداری😒 برو بش بگو نیلای گفت غلط کرد تازه تو هنو کوچولویی خواستگار چی😒

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم شبا بدون خرسم خوابم نمیبره 😂😂⁦👌🏻⁩⁦👌🏻⁩ راستش یه بار تو گوگل یه سوال داشتم سرچ کردم ... جپا ...

بیا با فیصل دوس شو اون ۱۴ ۱۵ سالشه😃 

خوش اومدی عزیزم😙

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

یه دختر مستقل که خودش پول در میاره .و برای اینکه خواستگار گیرت بیاد باید بقیه بشناسنت یعنی بری بیرون.دختری که خوش اخلاقه .ببین چه ملاک های برای همسر آینده در نظر داری همون ملاک ها رو رو خودت پیاده کن .چون همچین آدمی دنبال یکی مثله خودش میگرده 😄

یه دختر مستقل که خودش پول در میاره .و برای اینکه خواستگار گیرت بیاد باید بقیه بشناسنت یعنی بری بیرون ...

ملاکام اینه که یه پسر نجیب و پولدار باشه مودب باشه خوش اخلاق باشه شغل خوب داشته باشه و اینا.... ینی خودمم باید اینطوری کنم؟😂

ملاکام اینه که یه پسر نجیب و پولدار باشه مودب باشه خوش اخلاق باشه شغل خوب داشته باشه و اینا.... ینی ...

اره دیگه .مگر اینکه شانس بیاری اینجوری نباشی ولی طرف اینجوری باشه 😅.تو خودتم حاضر نیستی با یه پسر پایین تر از خودت ازدواج کنی