2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب کدوم رستوران؟

فکر نکنم تو ایران باشه

به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤
نه کی می گه به کسی ضرر نمی رسونه   بابا مگه گوشت خفاش پدر مردم دنیارو در نیاورد

هه شما گول اونارو خوردین اونا الکی ایجور گفته بودن تو چین قشنگ خودشان اون مریضی درست کردن ک تمام مردم بمیرن الکی بهش خفاش کردن تا مردم بهشون شک نونه من خودم فیلمش دیدم الکی بود

هه شما گول اونارو خوردین اونا الکی ایجور گفته بودن تو چین قشنگ خودشان اون مریضی درست کردن ک تمام مرد ...

عزیزم فیلم چیو دیدی؟

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 

اینا همه تصورات ناشی از الگوهای فرهنگی هست  مثلا برای ما گوشت و شیر اسب خواستنی و خوردنی ...

اره موافقم با این حرفتون.مثلا همین کله و پاچه ای که ما ایرانی ها عاشقشیم یه مستند بود درهمین موضوع مردمای کشورای دیگه از دیدن کله و پاچه حالشون بدمیشد😂

اینکه خود چین این مریضی درست کردن انداختن تو مردم ک همرو نابود کنن .بقیش دیگه حوصله ندارم بگم داستان ...

خب سازنده ش کی بوده؟

معمولا چین و آمریکا مدام علیه هم سند رو می کنن

احتمالا هم هر دو دستشون تو یه کاسه س

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡