2777
2789
عنوان

پروازیاااااا بپاشید درباره باشگاه بحرفیم۶۵۰

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 44 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم وقتی دوران راهنمایی بودم تااول دبیرستان میخوندم بعد که گوشی خریدم دیگه نخوندم مثل قبل نیست دیگه ...

هنوز هم همون جوره

خودمم شرایطم ی جوره ک نمیخونم چند وقتع ولی ب کاپی پیام میدم

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../
سلاممم تو اسمت زهرا نیس؟ من واقعا پروازی اصلم کل ساریو ی مدت ربان نارنجی میبستم

ن گلم من آتانازم😊

خیلی با عنوان دختر ترک ب باشگاع پ دادم ولی کاپی درجش نکرد

کاری نکنید بد بودن و ب طور کامل بهتون نشون بدم 😹پاش بیوفته من از همتون عوضی ترم😇 😻             کاربر قدیمی زخم خورده ...ترک(:

منم یبارپیامم درج شد ازش عکس گرفتم اماگم کردم عکسو یادمم نیست چی فرستادم

✨سپیده که سر بزند در این بیشه‌زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم پس به نام زندگی هرگز نگو هرگز...✨
قبلا فقط تو سروش و پیام نما بودن، دایرکت؟ اون موقع ها دخترا رو گول میزدن کاپی میگفت من فقط تو سروش و ...

درسته عزیزم 

اما الان پیج داره تو اینستا 

جواب دایرکت نمیده ولی تو میتونی بش پیام بدی

تاکیدش رو اینه ک پیام نما ارتباط اصلی ماست

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../
اون خدش نیس فک کنم عمو دسیه😃

عمو دسی کلاکت رو داره 

وای من باش تلفنی حرف زدم ی پسرجوون بود من ک آنقدر پرووام مردم ع خجالت اون انقدرررررررر مودب بود برگام ریخت

عمو دسی کلاکت رو داره  وای من باش تلفنی حرف زدم ی پسرجوون بود من ک آنقدر پرووام مردم ع خجالت ا ...

جوووون من با دسی حرفیدی ؟ـوااای صداش چطور بود ؟از کامی چی میگفتتتتت؟

کاری نکنید بد بودن و ب طور کامل بهتون نشون بدم 😹پاش بیوفته من از همتون عوضی ترم😇 😻             کاربر قدیمی زخم خورده ...ترک(:
جوووون من با دسی حرفیدی ؟ـوااای صداش چطور بود ؟از کامی چی میگفتتتتت؟

میگم صدای جذاب

جوون بود لهجه تهرانیییییی

کاپی پیشش نشسته بود وقتی بم گفت پیششه نمیدونم چرا گریم گرفت

کلا رد داده بودم

بچه هاااا میاد اخر بیو اینجامون ی ۶۵۰ اضافه کنیم؟

میگم صدای جذاب جوون بود لهجه تهرانیییییی کاپی پیشش نشسته بود وقتی بم گفت پیششه نمیدونم چرا گریم گر ...

وای کاش منم بودم مخشو میزدم😂😂😂😂😂

شوخی#  

با خود کاپی حرف نزدی ؟

بچه ها نیمولی چی شد خبر دارید؟

یا افسانه معروف ب لواشک