mahsa852 مدیر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 1566 عنوان پروازیاااااا بپاشید درباره باشگاه بحرفیم۶۵۰ | مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 44 پست من خودم ی بار پیامم درج شدم عین کولی ها جیغ میزدمهمش قبل اون اونایی ک میگفتن هیجان زده شدن از درج پیامشون رو مسخره میکردم ولی خودم بدتر شدمحس عشق خواهرانه ای ک ب کاپیتان مجهولمون دارم واقعا عجیبه ب نظرم خیلی ادم پاکیه من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../ 1399/03/26 | 19:48 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saraaaa75 عضویت: 1398/12/08 تعداد پست: 1125 اوه چه ذوقی داشتیم وقتی به روز میشد الان چطوره؟دبیرستان بودم میخوندم ۷.۸سالیه نخوندم برا نی نی دار شدنم صلوات بفرستید. 💔
blueeeesky عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 14704 من از سال اول عضومم همه ی روزای زوج میخونم😍😍😍😍پیشکسوتتونم😁
دلاواقبلی عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 1095 بچه ها بحرفید شات بگیرم برا کاپی دایرکت بفرستم قبلا فقط تو سروش و پیام نما بودن، دایرکت؟ اون موقع ها دخترا رو گول میزدن کاپی میگفت من فقط تو سروش و پیام نما هستم
mahsa852 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 1566 منم وقتی دوران راهنمایی بودم تااول دبیرستان میخوندم بعد که گوشی خریدم دیگه نخوندم مثل قبل نیست دیگه ... هنوز هم همون جورهخودمم شرایطم ی جوره ک نمیخونم چند وقتع ولی ب کاپی پیام میدم من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../
آتانازجووووونی عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 1165 سلاممم تو اسمت زهرا نیس؟ من واقعا پروازی اصلم کل ساریو ی مدت ربان نارنجی میبستم ن گلم من آتانازم😊خیلی با عنوان دختر ترک ب باشگاع پ دادم ولی کاپی درجش نکرد کاری نکنید بد بودن و ب طور کامل بهتون نشون بدم 😹پاش بیوفته من از همتون عوضی ترم😇 😻 کاربر قدیمی زخم خورده ...ترک(:
پنیرپیتزا عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 2697 منم یبارپیامم درج شد ازش عکس گرفتم اماگم کردم عکسو یادمم نیست چی فرستادم ✨سپیده که سر بزند در این بیشهزار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم پس به نام زندگی هرگز نگو هرگز...✨
blueeeesky عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 14704 منم وقتی دوران راهنمایی بودم تااول دبیرستان میخوندم بعد که گوشی خریدم دیگه نخوندم مثل قبل نیست دیگه ... مگه میشه نخوند من عاشق باشگاه پروازم😍😘😘
آتانازجووووونی عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 1165 جواب نمیده سین ک میزنه اون خدش نیس فک کنم عمو دسیه😃 کاری نکنید بد بودن و ب طور کامل بهتون نشون بدم 😹پاش بیوفته من از همتون عوضی ترم😇 😻 کاربر قدیمی زخم خورده ...ترک(:
mahsa852 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 1566 قبلا فقط تو سروش و پیام نما بودن، دایرکت؟ اون موقع ها دخترا رو گول میزدن کاپی میگفت من فقط تو سروش و ... درسته عزیزم اما الان پیج داره تو اینستا جواب دایرکت نمیده ولی تو میتونی بش پیام بدیتاکیدش رو اینه ک پیام نما ارتباط اصلی ماست من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../
mahsa852 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 1566 اون خدش نیس فک کنم عمو دسیه😃 عمو دسی کلاکت رو داره وای من باش تلفنی حرف زدم ی پسرجوون بود من ک آنقدر پرووام مردم ع خجالت اون انقدرررررررر مودب بود برگام ریخت من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../
آتانازجووووونی عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 1165 عمو دسی کلاکت رو داره وای من باش تلفنی حرف زدم ی پسرجوون بود من ک آنقدر پرووام مردم ع خجالت ا ... جوووون من با دسی حرفیدی ؟ـوااای صداش چطور بود ؟از کامی چی میگفتتتتت؟ کاری نکنید بد بودن و ب طور کامل بهتون نشون بدم 😹پاش بیوفته من از همتون عوضی ترم😇 😻 کاربر قدیمی زخم خورده ...ترک(:
mahsa852 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 1566 جوووون من با دسی حرفیدی ؟ـوااای صداش چطور بود ؟از کامی چی میگفتتتتت؟ میگم صدای جذابجوون بود لهجه تهرانییییییکاپی پیشش نشسته بود وقتی بم گفت پیششه نمیدونم چرا گریم گرفتکلا رد داده بودم من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../
mahsa852 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 1566 بچه هاااا میاد اخر بیو اینجامون ی ۶۵۰ اضافه کنیم؟ من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../
آتانازجووووونی عضویت: 1399/02/11 تعداد پست: 1165 میگم صدای جذاب جوون بود لهجه تهرانیییییی کاپی پیشش نشسته بود وقتی بم گفت پیششه نمیدونم چرا گریم گر ... وای کاش منم بودم مخشو میزدم😂😂😂😂😂شوخی# با خود کاپی حرف نزدی ؟ کاری نکنید بد بودن و ب طور کامل بهتون نشون بدم 😹پاش بیوفته من از همتون عوضی ترم😇 😻 کاربر قدیمی زخم خورده ...ترک(:
mahsa852 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 1566 بچه ها نیمولی چی شد خبر دارید؟یا افسانه معروف ب لواشک من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../