2777
2789
هیچ کدوم چون خیلی زود میشکنن و گم میشن

دومی ضعیف تره به نظرم اولی محکم تر میاد قشنگ تر هم هست

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا؟

آره هم خواهرم هم مادرم گرفتن 

هر کدون از اون بندها یک به یک جدا شدند هر دو پشیمون شدن و فروختن

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
نه اینا فقط عکس هست.منظورم مدلش بود

بازم پیشنهاد من اینه که این مدل نخر 

ولی اگه پولدارین بخر نوش جونت😅😅😅

آره هم خواهرم هم مادرم گرفتن  هر کدون از اون بندها یک به یک جدا شدند هر دو پشیمون شدن و فروختن

ای وای پس نگیرم

روز و شب به یاد خدام یک لحظه از یادم نمیره❤
بازم پیشنهاد من اینه که این مدل نخر  ولی اگه پولدارین بخر نوش جونت😅😅😅

نه بابا چه پولداری تو همین گوشواره اش موندیم

نه بابا چه پولداری تو همین گوشواره اش موندیم

عین خودمی😂

پس نخر پشیمون میشی

ن. خیلی هم خوبه. موقع خوابم اذیت نمیکنه

واقعا موندم چیکار کنم کاربر جید هم گفت میشکنه🙇🙇🙇نمیدونم مدل حلقه ایی بزرگ بگیرم یا از اینا؟!

واقعا موندم چیکار کنم کاربر جید هم گفت میشکنه🙇🙇🙇نمیدونم مدل حلقه ایی بزرگ بگیرم یا از اینا؟!

ن بابا مگه کشتی میخوای باهاش بگیری. این آویزها قشنگه ن حلقه ای

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢

دومی

زندگی میگذره بد یا خوب میگذره اسون یا سخت میگذره  روزایی بوده حسرت خیلی چیزا رو خوردیم روزایی بوده نشستیمو زانو غم بغل گرفتیم روزایی بوده شاد بودیمو خوشبخت و روزایی بوده که زندگی کردیم 🌹🌹فهمیدم که باید خیلیا رو درک کنم و ب خیلیا حق بدم ... نمک رو زخمشون نپاشم ... درد رو درداشون نباشم ..اعتماد نکنم و ساده نبخشم اگه بخشدیم فراموش نکنم .... ادما گاهی خوبن گاهی بد کسی که فکر میکنی که بهترین ادمه باهاس ازش توقع خنجر زدن داشته باشی و کسی که بدترین ادم بوده شده فرشته نجات من ...سعی نکن ادما رو بشناسی اونا خودشون کاری میکنن که بشناسیشون ... زندگی میگذره  ادما همه رهگذری بیش نیستن ...

منم داشتم نمیشکنه من که خیلی دوسش داشتم ولی فروختمش

گروه آبی وزن اولیه ۷۵ _ وزن هدف ۷۱🤗۶۵🤗۶۰برسم میرم رو ابرا