2777
2789

تو اینستا با یه خانمی صحبت چت میکردم بعد یکاریش داشتم بعد با بداخلاقی برام یه ویس فرستاد جوابمو داد البته نمیشناسمش  ⁦☹️⁩⁦☹️⁩ رفتارش با من یکم تند بود ولی نمیدونم چرا دلم گرفت 😢😢😢هزارتا مشکل بزرگ و سخت تر از این دارم دلم نمیگیره برای اونا ...نمی‌دونم الان چیشد یهویی دلم شکست ⁦☹️⁩⁦☹️⁩گریم گرفت 😢😢البته من اصلازودرنج نیستم یعنی برای هر چیز الکی و بیخود سریع ناراحت نمیشم الان یهویی اینطوری شدم گریم گرفت 😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیا سرت بزار رو شونه هام آروم بگیری

🙂🙂🙂😉😉😉🍭

جاخالی بدم بخوری زمین حالت بگیرم😜😜🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
منم گاهی اینجوری میشم .ولی نمیدونم چراازوقتی که سرترالین میخورم دیگه گریم نمیگیره الکی خوش شدم😐

چی هست بده ما هم بخوریم😂😂😂😂

حالا که اومدی امضامو خوندی یه صلوات مهمونم میکنی؟😍😍😍
حالا من برعکس تو کسی باهام بد برخورد کنه سریع باهاش دعوا میکنم(فیزیکی)

لات# مجازی نباشیم🤣🤣🤣🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

جات خالی بود سر میز صبحونه‌ی ما، آآآی گریه کردم، شوهرم بنده خدا آچمز مونده بود 😕

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...