2777
2789
عنوان

بچه ها من وقتی اعصبانی میشم

266 بازدید | 18 پست

من وقتی اعصبانی میشم تا چند هفته توهم میزنم مثل نصف شب بیدارمیشم انگار لوازم اشپزخونم راه میرن یا حشرات میان جلو چشم 😔الانم 4روزپیش بحث بین خانواده شوهرم ومادرش اینا پیش اومد انقدر ترسیده بودم خیلی شیون کشیدم الان 4شب خواب ندارم ازترس 

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم برو پیش روانپزشک چون تنش و اضطراب ات انگار بالاست 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
منم عصبانی و اعصبانی مینویسم بعضی وقتا

🤭

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
منم همینجوریم‌ولی یه چند ساعتی

من هرشب نصف شب ازخواب بیدارمیشم چیزی میبینم دیشب مثل دیونه ها هزارپا دیدم توتاریکی ولی هزارپا نبود اخه تاریگه کی هزارپا میبینه 😭

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏

😐عصبی میشم من جیغ میزنم و اگه به من باشه یکی رو هم میزنم که خیلی خود خوری میکنم تا نزنم کسیو تو جمع اینجوریم 

تو تنهایی سرمو میگیرمو گیج میشم تا در اخر همه چی سیاه میشه یک دو دقیقه تا حالت عادی میگیرم گاهی هم اون قدر خیره میشم ی جا تا اروم بشم 

زندگی میگذره بد یا خوب میگذره اسون یا سخت میگذره  روزایی بوده حسرت خیلی چیزا رو خوردیم روزایی بوده نشستیمو زانو غم بغل گرفتیم روزایی بوده شاد بودیمو خوشبخت و روزایی بوده که زندگی کردیم 🌹🌹فهمیدم که باید خیلیا رو درک کنم و ب خیلیا حق بدم ... نمک رو زخمشون نپاشم ... درد رو درداشون نباشم ..اعتماد نکنم و ساده نبخشم اگه بخشدیم فراموش نکنم .... ادما گاهی خوبن گاهی بد کسی که فکر میکنی که بهترین ادمه باهاس ازش توقع خنجر زدن داشته باشی و کسی که بدترین ادم بوده شده فرشته نجات من ...سعی نکن ادما رو بشناسی اونا خودشون کاری میکنن که بشناسیشون ... زندگی میگذره  ادما همه رهگذری بیش نیستن ...

چندبارتا حالا شوهرم رو از خواب بیدارکردم گفتم مرد داره نگام میکنه 

اسی من چند وقت مثه تو بودم ورزش کن خوراکتو بهتر کن نذار هر فکری بیاد تو سرت،، افکارتو کنترل کن شبا قبل خواب یه لیوان گل گاو زبون با سنبل طیب دم کن،، یا شربت زعفرون و بیدمشک و هل و گلاب بخور،، قبل خواب فکر ممنوع فقط ذکر بگو من استغفرالله میگفتم،،، خوب میشی الکیم خودتا به این قرصا شیمیایی نبند

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 

من وقتی عصبانی میشم. میرم تو گذشته م.. 

خاطرات بد گذشته بهم هجوم میاره. 

بد دچار توهم میشم چیزایی میگم ک خودم بعدا یادم نمیاد.. 

چند وقت پیشا نصف شب گریه میکردم و میگفتم میخوام برم عروسی ولی لباس ندارم و... 

چون بچه ک بودم مامانم برای عروسی داییم برام لباس نخرید و ب زور منو با ی تیشرتی ک تو خونه میپوشیدم برده بود... در حالی ک خودش شکیل ترین لباس و ارایشو داشت ک همه تا مدت ها بهش میگفتن ک از کجا لباستو خریده بودی.. 

ب. منم موقع شام گفت نیا بچسب ب من برو ی جا دیگه بشین...  

منم اون شب هی اینا رو میگفتم ولی خودم یادم نیست.. 

شوهرم گفت ک پاشده بودی هی میگفتی لباس ندارم میخوام برم عروسی . نمیخوام برم پیش فلانی بشینم لباسمو مسخره میکنن و.... 

حتمن فوق لیسانسم داری :/  عصبانی#  

نه فوق دیپلم 🤣بیننده عاقل باشه