2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

385 بازدید | 43 پست

وای کلا از زندگی نا امید شدم فقط اینجا همش تاپیک خیانت شوهر هست . برام یه سوال هست؟ زن ها خیانت نمیکنن؟ فقط مردا؟ یه بارم از کارا و اشتباهات خودتون بزنید تاپیک خانوما یعنی شما هیچ خطایی ندارید؟ فقط مردا خیانت کارن ؟ پس ای زنا که با مردا میپرن کجاااااان؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما قصد خیانت نداشتیم. وقتی شوهر خیانت میکنه چاره چیه؟ کسی که خیانت میکنه خیانت می بینه. این قانونه د ...

👍👍👍

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
ما قصد خیانت نداشتیم. وقتی شوهر خیانت میکنه چاره چیه؟ کسی که خیانت میکنه خیانت می بینه. این قانونه د ...

خیانتت درچه حد بوده

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .

من زن خیانت کارم دیدم ،خب چون اینجا خانوم بیشتر گله بیشتر ازمردهاست

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

خب اینجا میان برای دردودل وگرنه شوهرهای خوبم هست ولی نمیان تاپیک بزنن چون‌میگن طرف میخاد پز بده یا عقده ایه و فلان

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞