2777
2789
عنوان

رفتم پیش دوست دختر شوهر نامردم، همه رو اول تایپ میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 12821 بازدید | 263 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه پرررو شوهرت دست پیش گرفته که پس نیوفته عجب شوهر نامرد بی وجدانی داری برو ازش شکایت کن خجالت نمیکشه با چند نفر رابطه داره حالا میخوای چیکار کنی

یه پرسپولیسی دو آتیشه ۹۹/۹/۹مشکل گرفتاری عشقم حل شد ماشینشم دادن  مشکل زمینمونم به امید خدا حل شد مامانم خوب شد منم عملهای که لازمه انجام دادم خونمونو عوض کردیم رفتیم همونجای که مامانم من و عشقم دوست داریم خونه جدید خریدیم ❤حواسم به توئه هوا سمت توئه هوا سمتیه که برسم به توئه❤                                                                          💗تو مرا جان و جهانی💗                          💖تا ابد با من باش💖                                               💘دوستت دارم و هیچ چیز جز این ندارم💘             💕 با تو در نهایتم من💕                                        💝 عاشقتم عشقم عشق منی عشقم جون منی جونم💝        
يعني اون دختره ك رفتي مغازش مشكلي نداره ك شوهرت متاهله با زن رييسشم دوسته ؟

این جور آدمها که روابطشون عشق و عاشقی نیست که روی مرد تعصب داشته باشن، فقط پول میخوان

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

وایی چه رویی داره از قدیم گفتن کافر همه را به کیش خویش پندارد چون خودش خائنه فکر میکنه تو هم بله&nbs ...

میگه گوشیشو گرفتع

تنها شانسش اسکرین هایی ک ب خواهرش فرستاده

این کاربری مال چند تا گل دخترِ😊
منظورم اگه شوهر خیانت بکنه و زن شکایت بکنه با مدرک برای مرد چه حکمی میدن 

پدرشو در میارن تا قرون اخر مهریه رو میدن ب زن .. هرچیم تو عقد نامست بهش طعلق میگیره ‌‌... تا اینجاسو خبر دارم

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

چه پرررو شوهرت دست پیش گرفته که پس نیوفته عجب شوهر نامرد بی وجدانی داری برو ازش شکایت کن خجالت نمیکش ...

ای خواهر

شکایت کنه مگه قاضی میخواد چی بگه!؟

قانون درست و حسابی داریم !؟

باید کلا مدرک جمع کنه ، بترسوندش که آبروشو میبره

پیامها رو به دوست و فامیل میفرسته

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 
میگه گوشیشو گرفتع تنها شانسش اسکرین هایی ک ب خواهرش فرستاده

شوهرش دیروز گوشی رو گرفته اسی امروز با خواهرش رفته پیش دختره عکس و فیلم گرفته

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍
ای خواهر شکایت کنه مگه قاضی میخواد چی بگه!؟ قانون درست و حسابی داریم !؟ باید کلا مدرک جمع کنه ، ب ...

اره واقعا همه قانون ها فقط به نفع مردها هس ولی باید یه جوری پدر شوهرشو دربیاره خیلی اعصابم خورد شد

یه پرسپولیسی دو آتیشه ۹۹/۹/۹مشکل گرفتاری عشقم حل شد ماشینشم دادن  مشکل زمینمونم به امید خدا حل شد مامانم خوب شد منم عملهای که لازمه انجام دادم خونمونو عوض کردیم رفتیم همونجای که مامانم من و عشقم دوست داریم خونه جدید خریدیم ❤حواسم به توئه هوا سمت توئه هوا سمتیه که برسم به توئه❤                                                                          💗تو مرا جان و جهانی💗                          💖تا ابد با من باش💖                                               💘دوستت دارم و هیچ چیز جز این ندارم💘             💕 با تو در نهایتم من💕                                        💝 عاشقتم عشقم عشق منی عشقم جون منی جونم💝        

وااای عزیزم من همه تاپیک هات رو پیگیری میکنم و کامل در جریانم

دختر چی گفت؟؟تو چیکار کردی اخرش؟؟

همین فردا برو مهریتو بذار اجرا،بگو هم از خونه بیرونت کرده و نفقه نمیده تا حالش جا بیاد مردک عوضی

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@