2777
2789

مبارک باشه به خیر و شادی ان شا الله

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالله بعدی شمایی. ممنونم از همتون بچه ها 😍😍😍

مباااااارکه چشم بددور🤗تو این حال خوبت منو هم دعا کن🌻🍃

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
دو سه روز گذشته. همش درد پریودی داشتم و پریود نمیشدم گفتم بزار یه بیبی چک بزنم. 

ا منم  فردا موعدمه اما خب نسبت ب ماه قبل میگما چون هر ماخ منظم نیستم. ولی این ماه اقداک داشتم و بشدت دو سه روزه درد پریودی دارم اما نمیاد ینی از علاعمشه؟ 

مباررررکه عزیزم..حس قشنگیه

ان شاالله نصیب همه ی منتظرا بشه الهی آمین

مهربونا وقشنگایی که امضام رو میخونین میشه واسه خونه دار شدننمون ***صلوات ***بفرستین🏠🏡🏤 .. ان شاالله هرچه زودتر خونه بخریم..واقعا سخته ..۹ساله مستاجریم..هرکی امضامو خوندلایک کنه منم یه صلوات مهمونش کنم...من اصلا امضا نداشتم ولی زیادشنیدم که توی نی نی سایت دعاها برآورده میشه امیدوارم منم لایقش باشم..دوستون دادم گلا🎀🎉
این همه ادم باردارمیشن پس چرامن نمیشم خدا سه ساله منتظرم

من چن روز پیش رفتم دکتر گفتم یه چیزی بدین من زود باردار شم . گفت برو سه روز دیگه ک پریود شدی بیا  اگر لازمه تحریک تخمک گذاری کنیم. خلاصه من هی منتطر بودم پریود شم ولی نشدم !  ایشااله همینجور بیخبر توام یهو پریود میشی. تهرانی؟ میخوای دکتره رو معرفی کنم بری؟

ا منم  فردا موعدمه اما خب نسبت ب ماه قبل میگما چون هر ماخ منظم نیستم. ولی این ماه اقداک داشتم و ...

اره دقیقا سرچ کردم دیدم از علاعمشه. بداخلاقی .دل درد. لکه بینی . دردسینه ها

من چن روز پیش رفتم دکتر گفتم یه چیزی بدین من زود باردار شم . گفت برو سه روز دیگه ک پریود شدی بیا &nb ...

عزیزم من تنبلی تخمدان دارم شوهرمم اسپرمش ضعیفه،این ماه کلی دارو خوردم وامپول زدم،دردهای شدیدپریودی دارم میدونم باردارنیستم

قربونت عزیزم،من خودم مرکزناباروری ابن سینامیرم

بعضی ها سن بدنشون واسه بارداری کمه

یه فامیل داریم از ۲۰سالگی اقدام بود اونقدر دکتر رفت میگفتن مشکلی نداری تا۶سال

باورت نمیشه ۵تا بچه آورد ۲تاش ناخواسته بود رفت سقط کرد

مهربونا وقشنگایی که امضام رو میخونین میشه واسه خونه دار شدننمون ***صلوات ***بفرستین🏠🏡🏤 .. ان شاالله هرچه زودتر خونه بخریم..واقعا سخته ..۹ساله مستاجریم..هرکی امضامو خوندلایک کنه منم یه صلوات مهمونش کنم...من اصلا امضا نداشتم ولی زیادشنیدم که توی نی نی سایت دعاها برآورده میشه امیدوارم منم لایقش باشم..دوستون دادم گلا🎀🎉
عزیزم من تنبلی تخمدان دارم شوهرمم اسپرمش ضعیفه،این ماه کلی دارو خوردم وامپول زدم،دردهای شدیدپریودی د ...

اتفاقا دکتره واس شوهرمنم تست اسپرم نوشت و آزمایشگاه بهم گف مشکل داره یه مقدار و اسپرهاش سریع نیستن. با اینحال یهو دیدم الان بیبیچک مثبته

انشاالله ب خیرُ خوشی این دورآنُ بگذرونی خنده از رو لبآت جدآ نشع🙇🏻

این حآلِ خوبُ وآسع همتون آرزو میکنم 🙏🏻

لطفا برآ منم دعآ کنین ❤

توروخدا برام دعآ کنین خیلی زندگیم ریخته بهم ...