2777
2789
خیلی ممنون عمو جان چرا تعجب واینکه برام  دعا کنید نوکرتونم

آخه فکر نمی‌کردم متاهل باشی با سن کمتر. خواهش میکنم گلم. دعا میکنم مشکلت زودتر حل شه و خوشحال باشی همیشه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه فکر نمی‌کردم متاهل باشی با سن کمتر. خواهش میکنم گلم. دعا میکنم مشکلت زودتر حل شه و خوشحال باشی ه ...

مرسی عمو جان آره من یکم زود ازدواج کردم قسمت همینطوری شد دست خودم آدم نیس

سلامتی عمو نه هنوز درگیر خیانت شوهرم هستم امروز بهم قول داد تکرار نشه و توبه کرد

خب اشکالی نداره گلم. ببخشش  ایشالا که تکرار نمیشه. بهش اعتماد کن عزیزم. هیچی زندگی اول نمیشه. اینو یادت باشه.

خب اشکالی نداره گلم. ببخشش  ایشالا که تکرار نمیشه. بهش اعتماد کن عزیزم. هیچی زندگی اول نمیشه. ا ...

میدونم عمو جان میبخشم  به خاطر آینده خودم و حرف های مردم مرسی قربونتون برم واسه راهنمایی

میدونم عمو جان میبخشم  به خاطر آینده خودم و حرف های مردم مرسی قربونتون برم واسه راهنمایی

خدا نکنه عزیزم. نه این اشتباه رو نکن. هر چیزی رو به خاطر حرف مردم تحمل نکن. ولی ایندفعه رو ازش بگذر.ولی اگه تکرار کرد نگذر دیگه. بچه که نداری؟؟

خدا نکنه عزیزم. نه این اشتباه رو نکن. هر چیزی رو به خاطر حرف مردم تحمل نکن. ولی ایندفعه رو ازش بگذر. ...

حرف شما درسته حتما عمو جان چشم نه تازه ۱ ماهه اومدم هنوز واسه بچه زوده

حرف شما درسته حتما عمو جان چشم نه تازه ۱ ماهه اومدم هنوز واسه بچه زوده

خب پس تا تکلیف این موضوع روشن نشده و امتحانش رو پس نداده بچه داری نشی یه وقت. کامل امتحانش کن بعد.  وقت زیاده برا بچه دار شدن.