2777
2789
عنوان

پیش دبستان....

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 27 پست
خب اجبارش کردن

اجبار کنن سال بعد بفرست پیش سال دیگه اول سلامت بچه مهتر من الان دوتا همکار شوهرم کرونا گرفتن بی علامت بچه چهار ماه دارم سکته کردم الانم تست داد شوهرم جوابش سه روز دیگه نیاد ولی ازمایش خون داد برا کرونا خوب بود اون دوتا همکارش یکجا بود شوهرم رو یه میز حتی غذا میخوردن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه یعنی میگی نفرستم...بخدا خل شدم ازاین ور میبینم دور برایا دارن بچه هاشونو ثبت نام میکنن ازاینورم م ...

اصلا به کسی کار نداشته باش...وضعیت خرابه نفرستی بهتره.خودت تو خونه باهاش شعر و نقاشی و قران کار کن..

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
اصلا به کسی کار نداشته باش...وضعیت خرابه نفرستی بهتره.خودت تو خونه باهاش شعر و نقاشی و قران کار کن..

اره کتابای دختر خواهرمو میارم مال سال قبلشه باش تمرین میکنم

وای چه بد انشالله جواب شوهرت منفی باشه

توروخدا دعا کن خیلی حالم بده به فکر بچه ات باش حالا ما درس خوندیم چی شد همه بیکار یه سال نره پیش هیچی نمیشه اگه ۶ سالگی اول میره فوقش ۷ سالگی میشه

نترس توکل به خدا 

یه کارشناس میگفت مردم تابستون کرونا بگیرن بهتره تا زمستون بگیرن  چون این ویروس تو گرما صعفتر میشه وزیاد دوم نمیاره توبدن  تو فامیلامون خیلیا گرفتن خوب شدن 

یه کارشناس میگفت مردم تابستون کرونا بگیرن بهتره تا زمستون بگیرن  چون این ویروس تو گرما صعفتر می ...

اصلا همچین چیزی نیست من خوزستانم همه کرونا دارن اینجا از افتاب گرما ادم اتیش میگیره همه ریختن مراکز درمانی تست اینقد زیاد که باید رو نوبت وایسی

سلام عزیزان تدریس گروه اموزش پیش دبستانی  تضمینی با تعداد پایین فقط ماهی صد تومان ۰۹۳۰۱۵۰۸۳۴۴

ریاضی علوم قران حدیث نقاشی دستورزی مهارتهای اجتماعی فارسی کاردستی و تقویت  حواس و هوش فقط و فقط ماهی ۱۰۰ تومان انلاین با ارتباط دو طرفه ...هیچ فیلم اماده ای نمیزارم یک ساعت کامل تدریس انلاینه و در طول روز با بچه ها در رابطه با تکالیف ارتباط دارم