2777
2789
روغن تراپی انجام بده ، بعد حموم هم روغن ارگان بزن همون رنگ مو فیتو رو استفاده کن من واسه مامانمم هم ...

تا قبل بارداریم یسره کلم تو روغن بود😁😁

حتما میخونم عزیزم. 

ممنون از راهنماییت

مامان ۳ تا فسقلی🥰🥰
ممنون عزیزم.آرایشگری شما؟

سر رشته دارم،ولی ارایشگاه هیچوقت کار نکردم،تا دلت بخواد مو رنگ کردم ن واسه خودم چون شوهرم رنگ دوست نداره ،واسه بقیه،بخصوص مامانم،مادرشوهرم،خواهرشوهرم ازمن یادگرفت دیگه اون خودش میزنه.

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر رشته دارم،ولی ارایشگاه هیچوقت کار نکردم،تا دلت بخواد مو رنگ کردم ن واسه خودم چون شوهرم رنگ دوست ن ...

باریکلا 

چ هنرمند😍

شوهرتو تهدید کن بگو نزاری رنگ کنم موهای مامانتو هویجی میکنما😉😉

شوهرمنم رنگ روشن بدش میاد نمیزاره😕

مامان ۳ تا فسقلی🥰🥰
باریکلا  چ هنرمند😍 شوهرتو تهدید کن بگو نزاری رنگ کنم موهای مامانتو هویجی میکنما😉😉 شوهرمنم ...

ممنونم عزیزم عاشق آرایشگریم

😂😂😂😂،اره همون،

خودمم زیاد راغب نیستم موهام لخته و خرمایی شب عروسیم ب اصرار خواهرشوهرم رنگ گذاشتم همون بوده۴سال پیش کلی باشوهرم بحث میکردن آخرش خواهرش طبق معمول همیشه برد،

تا دوسال مگه میرفت،دیگه اخرسر موهامو خورد کردم نوکشو زدم رفت.

مو زبر میکنه

اگرم بخوام رنگ کنم،میخوام مخشوبزنم چن تیکه مش بندازم لابلای موهام.یا هایلایت کنم.رو موهای خودم.

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
ممنونم عزیزم عاشق آرایشگریم 😂😂😂😂،اره همون، خودمم زیاد راغب نیستم موهام لخته و خرمایی شب عروسیم ...

دقیقا مثه من.

منم تو ۵ سال فقط برا عروسیم رنگ کردم و عروسی خاهرم. 

ک دومی رو برام دکلره کرد موهام داغون شد دیگه رنگ نکردم ۳ساله. چندوقت پیشام رفتم پاییناشو ک دکلره بود زدم خلاص شدم از شرشون😊.

مامان ۳ تا فسقلی🥰🥰
دقیقا مثه من. منم تو ۵ سال فقط برا عروسیم رنگ کردم و عروسی خاهرم.  ک دومی رو برام دکلره کرد م ...

دکلره ک داغون میکنه مورو من واسه مامانم گذاشتم وای خیلی زود شستم واسه عروسی دخترخالم نذاشتم زیادبمونه فقط یکم رنگ واکرد،بعد ی زیتونی روشن خیلی شیک شد.اما بعدش بهش گفتم موهاتو بت روغن زیتون چرب کن،زبریش بره.

واسه عروسیمم رو موهای خودم رنگ گذاشتن خداروشکر دکلره نکردن

مو ک رنگ میکنی فقط تا زمانیکه ریشه مودرنیومده خوشم میاد،همینکه ریشه مودرمیادو چن رنگ میشه خوشم نمیاد بخاطرهمین زباد اصرار نکردم ک بذاره رنگ کنم،بخاطرهمین میخوام مش بذارم ک اگه ریشه موهام هم دراومد زشت نباشه تازه شیکترم میشه.