2789
عنوان

برگ ریزون😁 🍂

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 57 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولش اره ولی بعدش سر میشه ولی خب قفط برای پا خوبه برای بیکینی اصلا نمیشه اینقد درد داره

پس بیکینی رو چیکار میکنی

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚
نه ی یکی دوبار ک میکنم دیگه درد نداره😂ن اونجا و زیر بغل نه😂اونجاها کرم موبر خیلی بده اپیلاسیون برا ...

اخه کرم موبر هم نمیشه همشو زد هم نمیشه تا در اومد بزنی 😂🤦🏻‍♀️

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚
ژلیت😐

شاد و پیروز باشی😂

خب یه جوری در میاد موهاش که🥵

اخه کرم موبر هم نمیشه همشو زد هم نمیشه تا در اومد بزنی 😂🤦🏻‍♀️

آره داستان داریم دیگه😂منم دنبال راه برا اونجام😂لیزرم من تاحالا نرفتم سمتش اما خیلیارو دیدم انجام دادن دردم نداره فک کنم

اره😖😖😖😖 ولی راحت میشی دیگه

آره اینش خیلی خوبه من دوس دارم بیکینی رو برم با زیر بغل ولی انقد خجالت میکشم که نگو

آره داستان داریم دیگه😂منم دنبال راه برا اونجام😂لیزرم من تاحالا نرفتم سمتش اما خیلیارو دیدم انجام د ...

آره ب خدا اه🤦🏻‍♀️😂

من اگه خجالت نمیکشیدم میرفتم لیزر باید یه دستگاه خونگیاشو بخرم😂😂

هنوز  ب اون درجه  از عرفان  نرسیدم  بدنم  پو  دراره  ولی  م ...

😂😂😂

همشو با ژیلت؟؟

تیغکی نمیشه؟؟

چکار کنم خوب 😒لیزرم ک نمیشه رفت 

اگه خجالت نمیکشی ب نظر من برین لیزر خیلی خوبه ب خدا..

چرا چپ چپ نگا میکنی خب🤕

آره اینش خیلی خوبه من دوس دارم بیکینی رو برم با زیر بغل ولی انقد خجالت میکشم که نگو

خجالت چرااااااا

خجالت نداره اصن

یکی دو بار بری میریزه خجالتت مث پو هات😂

Nobodydied a virgin life Fuc*ked everyone  
خجالت چرااااااا خجالت نداره اصن یکی دو بار بری میریزه خجالتت مث پو هات😂

کاش چشماشو ببنده و لیزر کنه برا من🤕😂

😂😂😂 همشو با ژیلت؟؟ تیغکی نمیشه؟؟

🤣🤣 صورتمو  ک نه  ولی  بقیع  رو  اره ولی  دنبال  ی موبر  خوبم  برای  اینکه  پو  هام  رو بزنم😁

Talk like a champion walk like a champion 😎💪👸خواهشا  منو  تو تاپیکای  دعوا  تگ  کنید  دعوا  دوس  دارم 😈