2777
2789
عنوان

حرف دلمه همین

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 33 پست
هبچ کس منو نمیبینه  جا واسه من داری؟!  خواهش کن از خدا  التماس کن بابا بگو بزار بم ...

عزيزم چرا اينقد خودتو عذاب ميدي سعي كن قوي بشي محكم باشي به وقتش آدماي خوبم مياد توزندگيت تو سعي كن خوبترين باشي

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیشنوه 

میشنوه عزیزدلم به موقعش یه جوری کمکت میکنه که خودت تعجب میکنی یه جوری کمکت میکنه که همه انگشت به دهن میمون مطمئنم ببین خداخیلی دوست داره مگه میشه خدا بندشو دوست نداشته باشه 

فک کردی ادیزونم  به خدا نیستم  به روح بابام نیستم  طرف میاد  میگه اشنا شیم&nb ...

حتی یه ذره هم اینجوری فکر نکردم آویزون با احساسی و وابسته فرق داره...همه ی ماها اون احساسات شمارو داریم از لحاظ وابستگی اما مهمه که تو مراحل آشنایی قطره چکونی و با مدیریت، احساسو محبتت و به طرف تزریق کنی ..اگه کلش یا نصفشو یه جا بدی رم میکنه طرف ...من از پست هایی که گذاشتی اینو درک کردم که خیلی زودرنج و وابسته و مهربونی زود امید میبندی و زودم میخوره تو ذوقت و غافلگیر میشی از ری اکشن ادمها...وابسته و احساسی با اویزون فرق داره، من هرگز همچین جسارتی به کسی نمیکنم..

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است