هستی_کوچولوو مدیر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 1547 عنوان بی جنبه ها بخونن !!! | مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 38 پست ولی خب من میگم وقتی تو فضای مجازی میای یکم جنبه هم با خودت حمل کنلازم نیست وقتی با یه تاپیک حال نمیکنی و مطابق میل جنابعالی نیست گزارششو بفرستی 😁😉 💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️ 1399/03/26 | 02:28 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nikita33 عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 5236 😂😂ماهمه باهم هستیم مرسی از شما🌹 ....ولی من چندبن بار چندین نفرت رو دیدم که از طرز پاسخ دادنشون و متنشون معلومه که هم حسودن هم اینکه استاد همه چی دونن هم اینکه هرکس هرچی میگه واسه خودش میگه من میگم فقط مهمه همین چند دقیقه پیش تو یه تاپیک بودم خانمه میخواست منو با ساطور بزنه ،😂😂😂😂😂😂😂 مادرم ضربان قلب من است.
parinaz_nsr_78 عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 7375 خواهشا رعایت کنین خواهرا امشب جدا بخوابین الان به دلیل مسائل شرعی میان میبندن تاپیکو😂😂 خو ما ترسيديماصن توام بيا بچه بودم از هیولاها میترسیدم بزرگ شدم فهمیدم آدما ترسناک ترن😔🖤
parinaz_nsr_78 عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 7375 بیا🤗🤗🤗🤗 اوووخي😍😍😍 بچه بودم از هیولاها میترسیدم بزرگ شدم فهمیدم آدما ترسناک ترن😔🖤
هستی_کوچولوو مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 1547 مرسی از شما🌹 .... ولی من چندبن بار چندین نفرت رو دیدم که از طرز پاسخ دادنشون و متنشون معلومه که هم ... 😂😂 اصن نظر دادن تو این تاپیکا حرامه حرامه 💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
هستی_کوچولوو مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 1547 خو ما ترسيديم اصن توام بيا /😁\ 💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
nikita33 عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 5236 😂😂 اصن نظر دادن تو این تاپیکا حرامه حرامه من میخواستم کمکش کنم اما دلگیر شدم اومدم بیرون استارتر خودش خانم محترمی بود جوابمو خوب میداد یه خانم دیگه بنظرش حرف من نامربوط بود ،🥺🥺من بخشیدمش ،😂😂😂🌹 مادرم ضربان قلب من است.
هستی_کوچولوو مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 1547 من میخواستم کمکش کنم اما دلگیر شدم اومدم بیرون استارتر خودش خانم محترمی بود جوابمو خوب میداد یه خانم ... 😂😂کاسه ی داغ تر از اش شده بود 💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
nikita33 عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 5236 😂😂کاسه ی داغ تر از اش شده بود آره فکر کنم حرفا با افکارش همخونی نداشت مادرم ضربان قلب من است.