2777
2789
عنوان

بی جنبه ها بخونن !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 38 پست
😂😂ماهمه باهم هستیم

مرسی از شما🌹 ....

ولی من چندبن بار چندین نفرت رو دیدم که از طرز پاسخ دادنشون و متنشون معلومه که هم حسودن هم اینکه استاد همه چی دونن هم اینکه هرکس هرچی میگه واسه خودش میگه من میگم فقط مهمه همین چند دقیقه پیش تو یه تاپیک بودم خانمه میخواست منو با ساطور  بزنه ،😂😂😂😂😂😂😂

مادرم ضربان قلب من است.
خواهشا رعایت کنین خواهرا امشب جدا بخوابین الان به دلیل مسائل شرعی میان میبندن تاپیکو😂😂

خو ما ترسيديم

اصن توام بيا

بچه بودم از هیولاها میترسیدم بزرگ شدم فهمیدم آدما ترسناک ترن😔🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی از شما🌹 .... ولی من چندبن بار چندین نفرت رو دیدم که از طرز پاسخ دادنشون و متنشون معلومه که هم ...

😂😂 اصن نظر دادن تو این تاپیکا حرامه حرامه

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
خو ما ترسيديم اصن توام بيا

/😁\

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
😂😂 اصن نظر دادن تو این تاپیکا حرامه حرامه

من میخواستم کمکش کنم اما دلگیر شدم اومدم بیرون استارتر خودش خانم محترمی بود جوابمو خوب میداد یه خانم دیگه بنظرش حرف من نامربوط بود ،🥺🥺

من بخشیدمش ،😂😂😂🌹

مادرم ضربان قلب من است.
من میخواستم کمکش کنم اما دلگیر شدم اومدم بیرون استارتر خودش خانم محترمی بود جوابمو خوب میداد یه خانم ...

😂😂کاسه ی داغ تر از اش شده بود