2777
2789
عنوان

قیمت خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره نوساز تمیز ۲ سال ساخت

فکر کنم حول و حوش ۱/۵ میلیارد. بازم بستگی به جای دقیقش داره

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
با ۱ میلیارد و ۲۰۰ بنظرتون میشه خرید؟

بله میشه. یه کم کوچه‌ها اینور اونور بشه قیمت فرق میکنه، به عوامل مختلفی بستگی داره.

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
😐😐😐😐چقدررررررر خووووووب کدوم شهرییی چقدر ارزونهههه اینجا ۵۰ متری ۱ میلیارد

😱😱😱وای من میگم چقدر گرون ما گناوه هستیم عزیزم

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏
اخه مثلا چندتا خونه دیدم نمیشه هردیقه به همشون زنگ بزنم تازه درست هم جوابتو نمیدن

عزیزم ی راه میگم قیمت و نشون میده ..بعد اینکه خونه رو دیدی برو تو بازدید های اخیر قیمت رو نشون میده اگه خودش اول نزده باشه توافقی

اخه مثلا چندتا خونه دیدم نمیشه هردیقه به همشون زنگ بزنم تازه درست هم جوابتو نمیدن

تو اینپین ببین

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
البته نوساز سی تومان چند سال ساخت باشه ارزونتره

خاله من نوساز خرید نیروهوایی متری بیست تومن البته پیش خرید کرده بودا... الان چند ماهه تحویلشون دادن

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔