2777
2789
عنوان

فال🌹💎

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 55 پست

من بلد نیستم یکی نی نی یار رو تگ کنه این تاپیک رو بترکونه یا گزارش بزنید بترکه چیه همش شده تبلیغ

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

امیدواری الکی ندن حال آدم بد نمیشه. برای آی وی اف اقدام کرده بودم و همه بجز مهتاب گفتن میشه ولی مهتاب گفت محاله بشه. واقعا هم نشد.  درسته بدم اومد از این حرفش ولی بعدش دیدم بهتر بود از اول واقعیت رو میفهمیدم و اینهمه وقتم هدر نمیرفت و هزینه نمیکردم 09196518128

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بین همه فالگیرا فقط بچسبید به آوا. یعنی جوری میزنه وسط خال که دهنت باز میمونه. خیلی هم مهربونه. شده گاهی چندبار ازش یه سوال رو پرسیدم اصلا عصبانی نمیشه برعکس مهتاب که پاچه میگیره. شماره آوا رو میدم حال کنید 09384302531

من نزدیک 6ماه شاید هر روز پیش مهتاب میگرفتم. از بس پریشون بودم و دلم میخواست یکی بهم امیدواری بده که عشقم برمیگرده. مهتاب همش میگفت برمیگرده و من مطمئن بودم محاله برگرده. فقط برای دلخوشی دوس داشتم این جمله رو بشنوم. باورتون نمیشه عشقم که اقامت گرفته بود و مطمئن بودم که دیگه برنمیگرده یهو برگشت و با هم ازدواج کردیم. یعنی دلم میخواست یه جوری مهتاب رو گیر بیارم و دستشو ببوسم از خوشحالی. بنده خدا هی میگفت بخدا بازگشت داره ولی من میگفتم واسه دلخوشی من میگه. خیلی ناراحت بودم که دیگه همه چی تموم شده ولی دیدم نه مثل اینکه راستی راستی برگشت. شماره مهتاب 09196518128

وااااای چقدر این طلا عشقه. اصلا دلم میخواد صداشو بشنوید تا متوجه کلمه عشق بشید. ته ماهه. فالهاش هم ارزونه هم خیلی دقیق. بینظیر و عالی . شماره ش رو میدم کسی اگه خواست 09334745755. حتی اگه نمیخواهید بگیرید فقط زنگ بزنید صداشو بشنوید

وااااای چقدر این طلا عشقه. اصلا دلم میخواد صداشو بشنوید تا متوجه کلمه عشق بشید. ته ماهه. فالهاش هم ارزونه هم خیلی دقیق. بینظیر و عالی . شماره ش رو میدم کسی اگه خواست 09301191177. حتی اگه نمیخواهید بگیرید فقط زنگ بزنید صداشو بشنوید

من وقتی مجرد بودم خیلی برام مشخصات همسر آینده اهمیت داشت که مهتاب همه مشخصات همسرم رو دقیق گفت. حتی چند تا بچه هستن. مامانم میگفت چرت گفته و الکی توهم نزن. ولی بعد از ازدواجم همه تعجب کردن و فکر میکردن من با این آدم قبلا رابطه داشتم که اینقدر دقیق همه چی ش رو میدونستم.  09196518128

منم تو محیط کار سه تا آقا بودن و هر کدوم به نحوی مورد توجه بودن. یعنی مهتاب اسمهای هر سه رو گفت و دقیق دقیق گفت با هر کدوم بعدا چه اتفاقی بینمون میفته. لامصب انگار دوربین داشت تو محیط کار من. انقدر دقیق میگفت که خودم خنده م میگرفت

من هر روز اگر پیش مهتاب فالمو نگیرم استرس میگیرم . یعنی همه چی زندگی منو مو به مو درست میگه. عین خواهرم همه راهنماییهارو میکنه. دقیقا عین خواهر دلسوز آدمه. من خودم پزشکم و متوجه میشم کی درست میگه و کی چرت و پرت جواب میده. واقعا مهتاب بینظیره. انرژیشو بگو که واقعا شبیه بمب میمونه و آدم حالش باهاش خوب میشه. از بس عالیه